Persoonlijk advies

Heb je een vraag over een van onze producten of ben je op zoek naar advies? Wij helpen je graag! Zowel in onze winkels als online kun je terecht voor een compleet, deskundig en persoonlijk advies.


Omdat iedereen anders is en daarom ook andere wensen en behoeftes heeft, hechten wij veel waarde aan het geven van een klantspecifiek advies. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, denken met je mee en stemmen ons advies af op jouw persoonlijke situatie.


Wat ons onderscheidt van veel ander retailers, is dat al onze medewerkers intern geschoold worden. Dit geldt niet alleen voor onze vaste winkelmedewerkers, maar ook voor studenten met een bijbaan en onze collega’s op kantoor.


Dankzij de vele aanvullende training zijn onze medewerkers altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van natuurlijke gezondheid, verzorging en voeding.
Of het nu gaat om huidverzorging, vitamines en andere supplementen, superfoods of sportvoeding, bij Holland & Barrett krijg je altijd een compleet persoonlijk advies.


Neem contact met ons op en laat je adviseren door een van onze voedingsdeskundigen of beautyspecialisten – of bezoek een Holland & Barrett winkel bij jou in de buurt.


Alle verstrekte informatie op deze website is alleen geschikt voor informatieve doeleinden. Het is geen vervanging van het advies van een eigen arts of specialist. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Lees voor het gebruik van een product de informatie op het etiket of de bijsluiter aandachtig door.