Deskundig advies

Heb je een vraag of zoek je advies op het gebied van wellness en gezondheid? Een medewerker van Holland & Barrett helpt je graag verder. Onze collega's hebben de juiste kennis. Door regelmatig trainingen in onze Holland & Barrett Trainingsacademie, blijven zij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Of het nu gaat om haarverzorging, supplementen, superfoods of huidproducten, bij Holland & Barrett krijg je altijd een compleet persoonlijk advies.


Wij denken graag met je mee. Dat betekent advies afgestemd op jouw behoeften, een aanbeveling voor producten die het best passen bij jouw persoonlijke situatie.


Op de website kun je veel informatie vinden over Holland & Barrett en onze producten. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur een e-mail naar klantenservice@hollandandbarrett.nl of bel 020-5607900. De klantenservice is telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 – 18.00 uur.


Alle verstrekte informatie op deze website is alleen geschikt voor informatieve doeleinden. Het is geen vervanging van het advies van een eigen arts of specialist. De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Lees voor het gebruik van een product de informatie op het etiket of de bijsluiter aandachtig door.