Close

Reviews over: Ben & Anna Tandpasta Whitening - 100ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Ben & Anna Tandpasta Whitening - 100ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Ben & Anna Tandpasta Whitening - 100ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 25 reviews.

Bekijk product
4.9(25)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig product

Juff - 4 years ago

Heb dit nu voor de 2e keer gekocht, ben erg enthousiast. De tandpasta heeft een frisse smaak en geeft een schoon en fris resultaat. Ik vind de milieubewuste verpakking erg belangrijk en als de tandpasta op is lever ik het lege glazen potje in en krijg waardepunten!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Top tandpasta

Me_Liesje - 2 years ago

Ik ben zeer tevreden met deze tandpasta. Hij geeft een frisse smaak in de mond na het poetsen. Dat hij ook niet hard schuimt in de mond is ook een pluspunt. Bovendien is het ook milieuvriendelijk doordat het in een glazen potje zit i.p.v. een plastic tube.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Stralende lach

JohannaW59 - 4 months ago

Mooie witte tanden. Glad gevoel voor de hele dag. Fantastisch klein potje met spatel. Handig in gebruik.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Faz o que promete!!

Celia Milanez - a year ago

Ik heb er een cadeau gekregen, heb het gebruikt en vond het geweldig, doet wat het belooft. mijn tandarts zei: ik weet niet wat je doet maar ga door, want je tanden zijn heel goed! Ik zal altijd gebruiken!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

tandpasta ben&anna

SHH - a year ago

Tandpasta is iets dikker dan normaal, wat niets afdoet aan de functionaliteit. Makkelijk of tandenborstel de doen en maakt mijn tanden goed schoon. En dat zonder plastic erin of plastic afval.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Nelly - a year ago

Goed product zonder plastics en chemische toevoegingen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

top

Yannick - a year ago

goede tandpasta, goede whitening, aangenaam frisse smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top tandpasta

Me_Liesje - 2 years ago

Ik ben zeer tevreden met deze tandpasta. Hij geeft een frisse smaak in de mond na het poetsen. Dat hij ook niet hard schuimt in de mond is ook een pluspunt. Bovendien is het ook milieuvriendelijk doordat het in een glazen potje zit i.p.v. een plastic tube.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Anoniem - 2 years ago

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super zacht en fris gevoel

soraya - 2 years ago

ik had dit ergens anders gebruikt en vond het super dat jullie dit leverden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne tandpasta

Nini - 2 years ago

Zo blij dat er low waste tandpasta bestaat zonder dierenleed! Mooi glazen potje, frisse mond en witte tanden.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect!

Svn - 3 years ago

Precies waar ik naar opzoek was! Lekker fris en geen overbodige ingrediënten, top!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com