Close

Q+A: Questions and Answers

Wist je dat Q+A, uitgesproken op z’n Engels als ‘Q and A’, voor ‘questions’ en ‘answers’ staat? Want zoals dit Britse merk het zelf zo mooi zegt: verzorgingsproducten kunnen verwarrend zijn, dus het is onze missie om huidverzorging makkelijk te houden. Dat doen ze door met hun producten al jouw huidverzorgingsvragen te beantwoorden, vandaar ook de naam. De Q+A-producten worden lokaal geproduceerd in Norfolk, Verenigd Koninkrijk. De producten bestaan voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en zijn bijna allemaal vegan. Wil je Q+A kopen maar weet je niet zeker welk product je nodig hebt? Gebruik dan onze Q+A-wijzer.
De ingrediënten van Q+A en hun werking

Collageen: anti-age gezichtscrème

e collageen gezichtscrème van Q+A is speciaal geformuleerd met een actieve stof op basis van collageen uit zeewier. Deze crème, die voor 97,5% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, helpt de productie van collageen en hydrateert & verzacht de huid.

 

Q+A Collagen Face Cream is de ideale keuze voor de rijpere huid.

q-a-collagen-creamq-a-collagen-cream

Hyaluronzuur: hydratatie voor elk huidtype

Laat je niet afschrikken door het woordje 'zuur' in hyaluronzuur, want dit stofje heeft hydraterende eigenschappen die voor elk huidtype geschikt zijn. Hyaluronzuur is een stof die van nature in bindweefsel voorkomt, waardoor het met name voor de rijpere huid een belangrijk ingrediënt is.  

 

Kies uit een Hyaluronic Acid Face Mist, Hyaluronic Acid Facial Serum of Hyaluronic Acid Gel Cleanser van Q+A.

q-a-hyaluronic-acidq-a-hyaluronic-acid

Niacinamide: een essentiële vitamine

Niacinamide, ook wel vitamine B3 genoemd, is een essentiële vitamine die ons lichaam zelf niet aan kan maken. Niacinamide helpt roodheid en puistjes te kalmeren en minimaliseert de zichtbaarheid van poriën. 

 

De Niacinamide Daily Toner van Q+A is jouw ideale dagelijkse toner voor de gemende huid.

q-a-niacinamideq-a-niacinamide

Zinc PCA: ideaal voor de vette huid

Zinc PCA is een actieve stof die perfect is voor de vette huid. Deze zoutverbinding helpt namelijk het oliegehalte van de huid onder controle te houden en in evenwicht te brengen, terwijl het ook kan ondersteunen bij roodheid en poriën kan vernauwen. 

 

Q+A heeft een Zinc PCA Dagelijkse Moisturizer en een Zinc PCA Gezichtsserum in het assortiment. 

q-a-zinc-pcaq-a-zinc-pca
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com