Close

Reviews over: Teeli T-Zak Filters Voor Losse Thee M (100 filters)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Teeli T-Zak Filters Voor Losse Thee M (100 filters)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Teeli T-Zak Filters Voor Losse Thee M (100 filters) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 24 reviews.

Bekijk product
4.9(24)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Nuttig !

Seppe18jaar - 4 years ago

Onontbeerlijk bij het gebruik van losse thee. Sterk, scheurt niet, geeft geen smaak af, gemakkelijk uit de theepot te verwijderen. Koop deze filters al jaren.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goed product

Moeke - 3 years ago

Ik heb het vaker gebruikt, ik ben e zeer tevreden over. Helaas is dit product nooit in de aanbieding. Heel jammer..ik vind het best prijzig

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Thee filter

Mjc - 4 months ago

Goede kwaliteit en afbreekbaar Wordt dagelijks gebruikt

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super gemakkelijk en proper

Nancy - 6 months ago

Zeer gemakkelijk in te scheppen zakjes. Scheuren niet

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top

Marcella - 8 months ago

Prima product. Ook het formaat. Gebruik het al jaren.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product voor losse thee

Ellie - a year ago

Het zijn fijne theefilterzakjes voor losse thee. Ik neem ze altijd voor een pot thee, dus de grootste. En elders zijn ze ook moeilijk te krijgen of veel duurder.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

teeli t zakjes

margareth - a year ago

ben er super tevreden mee , ik gebruik ze als kruiden zakjes voor stoofpotten etcetera

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Handige theezakjes

Antonia - a year ago

Ik gebruik deze zakjes altijd voor mijn losse thee. Heel handig in gebruik en goed voor het milieu, want ze zijn afbreekbaar.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Teeli - Teeli T-Zak Filters Voor Losse Thee M

Linda - 2 years ago

Ik ben zeer tevreden met dit product. Super handig in gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

zeer tevreden van elke aankoop

Magda - 2 years ago

zeer tevredenvan al Uw producten die ik tot nu toe gekocht heb in Uw winkel

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede kwaliteit

Janl78 - 2 years ago

Stevige theefilters, ideaal voor een grote theepot

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijn in gebruik.

Anja - 2 years ago

Ik gebruik heel vaak losse thee in een metalen filter ( ook bij H&B vandaan) maar zo nu en dan vind ik de papieren filters ook fijn om te gebruiken.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com