Close

Jouw dagelijkse H&B voeding nu nóg lekkerder en gezonder

Bij Holland & Barrett zetten we hard in op innovatie. Daarom namen we onze voedingscategorie grondig onder de loep. We staken al jouw favoriete voedingsproducten in een nieuw, 100% recyclebaar jasje. Waar mogelijk verbeterden we ook de samenstelling en productiemethode. Zo vind je bij ons nog meer glutenvrije bakmelen & granen. Bovendien zijn bijna al onze producten biologisch. Bewuster kiezen was trouwens nog nooit zo eenvoudig dankzij de iconen op onze verpakkingen.

Ontdek de kracht van natuurlijke ingrediënten

Geen ultrabewerkte voedingsmiddelen, maar nutriëntrijke producten die écht voeden: dat is waar we bij Holland & Barrett voor kiezen. Met zorg selecteerden we natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten die perfect binnen een gezond en gevarieerd voedingspatroon passen. Vezelrijk, bron van eiwitten, rijk aan omega 3-vetzuren. Vertrouw op de kracht van natuurlijke ingrediënten om al jouw voedingsstoffen binnen te krijgen.

holland-barrett-sfeerholland-barrett-sfeer

Verfrissend nieuw uiterlijk

We blijven streven naar een duurzamer assortiment in elk aspect van onze producten, van de ingrediënten tot de verpakking. Onze voedingsproducten hebben een prachtige transformatie ondergaan met frisse nieuwe verpakkingen die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook onze toewijding aan milieuvriendelijkheid te weerspiegelen. De verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen én zijn 100% recyclebaar, zodat je met een gerust hart van onze producten kunt genieten.

holland-barrett-bakmelen-sfeerholland-barrett-bakmelen-sfeer

Bewuste consumptie

Met onze nieuwe verpakkingen willen we jou aanmoedigen om bewustere keuzes te maken. Onze etiketten bevatten meer informatie over de herkomst en de voedingswaarde van onze producten, zodat je met volledig vertrouwen kunt kiezen wat het beste bij jouw levensstijl past. 

Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van iconen die op onze verpakkingen staan.  Zo kun je in één oogopslag zien wat de belangrijkste voedingsstoffen zijn. 

holland-barrett-dieetenholland-barrett-dieeten
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com