Glutenvrije wafels met boekweitmeel en kwark. Heerlijk als ontbijt of tussendoortje, met fruit of een vleugje maple syrup. Bekijk het recept!
Makkelijke glutenvrije tortilla wraps met boekweit en kikkererwtenmeel. Klaar in 20 minuten en perfect voor ontbijt of lunch.
Makkelijke glutenvrije kokosmakronen met maple syrup. In 25 minuten klaar! Lekker als tussendoortje of bij de koffie.
Romige vegan cheesecake zonder gluten maken met frisse citroen en knapperige amandelmeelbodem? Perfect als vegan dessert of verwenmoment.
Heerlijke vegan pizza met pesto, spinazie en artisjok. Knapperige bodem, rijk van smaak en eenvoudig zelf te maken. Bekijk het recept!
Een iced matcha latte maken? Dit recept met een vleugje vanille is een verfrissende dorstlesser die je snel en eenvoudig maakt.
Borreltijd! En hoe beter dan met een zelf samengestelde borrelplank. Gezellig met vrienden in de tuin of met je familie op de bank. Zelf een borrelplank maken? Holland & Barrett helpt je!
Makkelijke matcha cookies met witte chocolade maken? Glutenvrij, chewy en vol smaak. Klaar in 34 minuten. Een verrassend koekje bij de koffie of thee!
Deze makkelijke matcha tiramisu is een verrassende twist op de klassieke Italiaanse klassieker. Luchtige lagen mascarponecrème worden afgewisseld met met matcha doordrenkte lange vingers, en afgewerkt
Deze makkelijke vegan clafoutis met kersen is een plantaardige variant op de klassieke Franse taart. Gemaakt met zijden tofu, glutenvrije bloem en sappige kersen – perfect als zomers dessert of feeste
Alles over ceylonkaneel: ontdek de voordelen van deze pure kaneelsoort, hoe het zich verhoudt tot cassiakaneel en waarom het de beste keuze is voor dagelijks gebruik.
Astaxanthine is een antioxidant die voorkomt in algen en zeedieren zoals zalm, krill en garnalen. Maar wat doet het precies en welke voordelen heeft het?
Ontvang daarnaast exclusieve aanbiedingen en advies ter ondersteuning van je gezondheid, rechtstreeks in je mailbox