Black Friday is voorbij

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van onze Black Friday Deals!

De Black Friday Deals 2020 van Holland & Barrett


Black Friday

Black Friday is een van oorsprong Amerikaans shopevent dat ieder jaar op de laatste vrijdag van November valt. Black Friday wordt vaak gezien als hét moment om cadeautjes voor de feestdagen in te slaan. Vroeger vooral in fysieke winkels, maar tegenwoordig ook vooral online, waar het vaak mogelijk is om producten tegen een lage prijs te kopen.


Black Friday Beauty Deals

Black Friday is een geweldige kans om je favoriete natuurlijke verzorgingsproducten tegen een scherpe prijs in te slaan. Van natuurlijke dagcrèmes tot bodylotions, tussen de Black Friday deals van Holland & Barrett zitten ook dit jaar weer veel natuurlijke verzorgingsproducten. Ben jij een beautyliefhebber? Houd dan goed onze Black Friday beautyaanbiedingen in de gaten voor extra scherpe kortingen op jouw favoriete producten.


Black Friday Supplementen Deals

We pakken dit jaar uiteraard weer groots uit met hoge korting op veel van jullie favoriete supplementen. Black Friday is het perfecte moment om voedingssupplementen voor het gehele gezin in huis te halen of natuurlijk gewoon een voorraad voor jezelf.


Black Friday Voeding Deals

Houd ook onze Black Friday-fooddeals in de gaten. Bij Holland & Barrett vind je een ruim aanbod aan voedingsproducten, ook als je glutenvrij, veganistisch, suikervrij of koolhydraatarm eet. Tijdens Black Friday 2020 zullen er weer voldoende Black Friday fooddeals aanwezig zijn, zodat je genoeg voedingsproducten in huis hebt om jouw favoriete gezonde recepten te maken.


Black Friday Sportvoeding Deals

We kunnen de fanatieke sporters onder ons natuurlijk niet achterlaten tijdens Black Friday. Daarom zal ook sportvoeding dit jaar aanbod komen tijdens Black Friday 2020 deals van Holland & Barrett. De Black Friday sportdeals zullen jouw ondersteunen om alvast in november te beginnen met jouw goede voornemens voor volgend jaar.


Black Friday Tip

Wil jij je alvast voorbereiden op Black Friday? Dat kan! Maak dan nu alvast een account aan en stel een verlanglijstje samen. Het zou zomaar zo kunnen zijn dat jouw favorieten tijdens Black Friday in de aanbieding zijn! Houd daarom onze nieuwsbrief in de gaten, zo ben jij er als eerste bij! Tijdens Black Friday kan het zijn dat jouw favoriete producten in de aanbieding zijn.