Zero waste challenge

Zero Waste Challenge

11 Jun 2023

Email
Facebook
Twitter

Ga voor Zero Waste

Ga voor Zero Waste

Van wegwerp naar wasbaar en van plastic fles naar solid bar

Van wegwerp naar wasbaar en van plastic fles naar solid bar

Doe mee!

Doe mee!

Alle beetjes helpen, dus wij bieden je graag alternatieven waarmee je een product uit je badkamerkastje voor een duurzamer en schoner alternatief vervangt.

Bamboe: het duurzame alternatief voor plastic

Wist je dat plastic wattenstaafjes nooit vergaan? Vervang je plastic wattenstaafjes daarom door biologisch afbreekbare, duurzaam geteelde wattenstaafjes van bamboe en zacht biokatoen.

Shop wattenstaafjes

Van plastic fles naar solid bar

Vervang je shampoo en conditioner in plastic fles voor solide shampoo in een composteerbare verpakking. De bars gaan tot wel 5 keer langer mee dan beautyproducten in een plastic fles.

Shop shampoo bars

Van wegwerp naar wasbaar

Ruil je wegwerpwattenschijfjes in plastic verpakking om voor duurzame, wasbare wattenschijfjes van biologisch katoen.

Shop wasbare wattenschijfjes

Van maandverband naar menstruatiecup

De menstruatiecup is een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor maandverband of tampons. Een menstruatiecup kan keer op keer hergebruikt worden, hoeft maar twee keer per dag geleegd te worden en gaat tot wel 10 jaar mee!

Shop Menstruatiecups

Poetsen met plastic?

Verruil je plastic tandenborstel voor een biologisch afbreekbare tandenborstel van bamboe. Voor schone tanden én een schonere wereld.

Shop tandenborstel

Van spuitbus naar stick

De deosticks van Ben & Anna zijn helemaal natuurlijk, zowel van binnen als van buiten. Ze zijn vegan friendly, vrij van aluminium en bevatten enkel ingrediënten van 100% natuurlijke afkomst. Ook de verpakking is plasticvrij en volledig biologisch afbreekbaar.

Shop Deodorant van Ben & Anna

Gerelateerde topics