label

Zero Waste Challenge


Volgens het WNF komt er jaarlijks meer dan 8 miljoen ton plastic afval in zee terecht. Al deze kleine, drijvende stukjes plastic zorgen samen voor een groot probleem. Ze vervuilen onze zeeën en oceanen, en worden door vissen en zeevogels, die deze microplastics niet kunnen verteren, als voedsel aangezien. Hier moet natuurlijk wat aan gedaan worden.
Maar wist jij dat het schoonmaken van de oceaan al in jouw badkamer begint? Denk bijvoorbeeld eens aan al die wattenschijfjes die dagelijks in je afvalbak belanden, of aan alle tampons, plastic shampooflessen en tubes tandpasta die je jaarlijks weggooit.
Zero Waste gaat over het verminderen van afval. Door wegwerp te weigeren en te kiezen voor duurzame, herbruikbare en recyclebare alternatieven kunnen we samen zeeën van plastic besparen!

Bekijk assortiment
 

Van wegwerp naar wasbaar en van bottle naar bar


Wij laten je graag zien dat je met een paar kleine veranderingen in je beauty routine al een groot verschil kan maken. Stap daarom over op onze plasticvrije, herbruikbare badkamer musthaves. Met de zero waste verzorgingsproducten van Holland & Barrett maak je niet alleen jezelf, maar ook de wereld een stukje schoner!

CTA TITLE