Glutenvrij eten

Glutenvrij eten met Holland & Barrett

Heb ik coeliakie?

Heb jij vaak last van een gezwollen buik, constipatie, diarree, hoofdpijn of vermoeidheid? Dan zou het best wel eens kunnen dat je een glutenintolerantie hebt, ook wel coeliakie genoemd. Een medische test en het laten stellen van een diagnose is belangrijk. Als je coeliakie hebt, kan de kleinste hoeveelheid gluten namelijk al voor grote problemen zorgen. Glutenvrij eten kan je dan helpen om van je klachten af te komen.

 

Lees meer over coeliakie

 

Shop glutenvrije producten

Heb ik coeliakie?

Wist je dat…

Coeliakie een van de meest ondergediagnosticeerde aandoeningen is en veel vaker voorkomt dan je misschien zou denken?

 

Ongeveer 170.000 mensen in Nederland hebben een glutenintolerantie (coeliakie), maar slechts 30.000 mensen hiervan zijn gediagnosticeerd.

 

Meer weten? We hebben alle feiten voor je verzameld in één overzichtelijke infographic

 

 

Bekijk infographic

Wist je dat…

Glutenvrij genieten

Alleen nog maar glutenvrij eten kan zeker in het begin best lastig lijken. Want wat kan je wél nog eten als je geen pasta, brood, pizza, cake en taart meer mag?

 

Schär heeft voor ieder eetmoment en iedere smaak een glutenvrij alternatief. Zij laten je zien dat je ook als je noodgedwongen glutenvrij eet gewoon kan blijven genieten!

 

Shop Schär

Glutenvrij genieten

Ontdek de glutenvrije wereld van Schär

Schär is hét merk op het gebied van glutenvrij. En dat al sinds 1922. Het doel van Schär is om lekkere glutenvrije producten aan te bieden die gemaakt zijn van de beste ingrediënten en hoogwaardige voedingsstoffen.

 

Schär heeft een eigen aanplant van grondstoffen, zodat kruisbesmetting met glutenhoudende graansoorten met zekerheid kan worden uitgesloten.

 

Bovendien zijn de meeste producten van Schär vrij van kleurstoffen, conserveermiddelen, chemische zoetstoffen en smaakversterkers. Zo kan iedereen genieten van gezond én lekker eten!

Ontdek de glutenvrije wereld van Schär

Maak je eigen glutenvrije hummus flatbread

Dacht jij dat je als je glutenintolerant bent bijna niets meer kan eten? Samen met Schär bewijzen wij graag het tegendeel. Dit zelfgemaakte veggie flatbread met hummus is ideaal voor op de borreltafel, maar ook heerlijk als bijgerecht bij je lunch of avondeten.

Bekijk het hele recept

Maak je eigen glutenvrije hummus flatbread

Glutenvrij bananen-walnootbrood

Dit glutenvrije bananen-walnootbrood maak je met de populaire glutenvrije broodmix van Schär en kan bijna niet mislukken. Eet het als gezond tussendoortje of verwen jezelf met een heerlijk plakje bananenbrood bij het ontbijt.

 

Bekijk het hele recept

Glutenvrij bananen-walnootbrood

Shop glutenvrij

gerelateerde onderwerpen

Voeding