Aanbiedingen

Aanbiedingen zijn geldig van 15 juni 2020 t/m 12 juli 2020 of zolang de voorraad strekt. Onder voorbehoud van wijzigingen in prijs en/of assortiment en zet- en drukfouten.
 

1+1 Gratis Op alle: Holland & Barrett en Nature's Garden supplementen, De Tuinen verzorging en essentiële oliën, Lucovitaal, Therme en Jacob Hooy verzorging. Combineer zelf. Goedkoopste product is gratis. M.u.v. Lucovitaal Bamboesokken, De Tuinen Wellness, Giftsets, Geneesmiddelen en H& Everyday. Niet geldig i.c.m andere acties..

MEGAWEEK: 3 halen 1 betalen op meer dan 100 producten. Combineren van producten is mogelijk. Niet geldig in combinatie met andere acties. Aanbieding is geldig t/m 12 juli 2020. OP = OP

Actievoorwaarden inschrijven voor de nieuwsbrief

Alleen nieuwe klanten komen in aanmerking voor 10% korting bij besteding van 30 euro. Bij het invullen van je gegevens ga je akkoord met het ontvangen van de Holland & Barrett nieuwsbrief. De kortingscode kan maar één keer worden gebruikt en is enkel online geldig op bestellingen vanaf 30 euro. Bepaalde items kunnen uitgesloten zijn van dit aanbod. De kortingscode wordt slechts een keer aangeboden per klant. Als je al in ons klantenbestand staat ontvang je geen kortingscode. Holland & Barrett is gerechtigd deze actie op elk tijdstip te beëindigen.