Close
Glutenvrije pepernoten

Zelf glutenvrije pepernoten maken

29 Nov 2022 • 2 minuten

Email
Facebook
Twitter

Glutenvrije pepernoten met walnoot en rozijnen zijn het perfecte alternatief voor wie allergisch of intolerant is aan gluten. Ontdek ons recept. 

Glutenvrij
Vegan
Vegetarisch
Gemiddeld
Serves 100 pepernoten
Prep time: 20mins
Cook time: 20mins
Total time: 40mins
Nutrition: per serving

Calories

2250kcal

Protein

7g

Total fat

103g

Fibre

6g

Carbs

325g

Ingredients

Method

1

Verwarm de oven voor op 175°C.

2

Doe alle droge ingrediënten bij elkaar in een kom.

3

Voeg de kokosolie en amandelmelk toe en kneed het geheel met je handen tot een stevig deeg.

4

Draai met je handen balletjes ter grootte van een knikker en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.

5

Bak de pepernoten ongeveer 20 minuten in de oven en laat ze daarna afkoelen.

Je kunt de pepernoten 3 tot 4 dagen bewaren in een afgesloten trommel

Tip: houd je van hele knapperige pepernoten? Zorg er dan voor dat je de balletjes echt klein maakt! De pepernoten worden in de oven namelijk nog een stukje groter. Heb je liever pepernoten met een chewy binnenkant? Maak dan de balletjes dan wat groter dan een knikker.

Eet smakelijk!

Vind je zelf bakken toch te veel gedoe? Bekijk dan hier ons assortiment aan glutenvrije kruidnoten.

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com