Close

Reviews over: Springfield Aadexil Probiotica (30 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Springfield Aadexil Probiotica (30 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Springfield Aadexil Probiotica (30 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.8(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product. Werkt snel.

danser1975 - 4 years ago

Vorige maand gekocht en merkte binnen 2 weken duidelijk verschil. Ik gebruik altijd de laagst mogelijke dosering en dat is 1 keer op een dag ( ochtend ) 1 pilletje. Heb minder last van de darmen. Minder ‘valse lucht’ , zal niet teveel in details treden. Dit product werkt. Ik ga het weer bestellen als dit ‘op’ is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Super goed product!

SanVel - 5 years ago

Ik heb dit product op aanraden van de dietiste aangeschaft. Het werkte echt direct!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Janw - 3 years ago

Voldoet aan de belofte en een snelle levering. Prima product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

This is a great quality product

FjorK - 3 years ago

My husband had been struggeling with bowel movement problems such as diarrhoea and increased gases for many years,.and since he started this probiotic his life has changed completely. He takes one per day every day and if there is diarrhoea or bloating, he increses the dose to two pills per day and then adjusts it back to one when symptoms go away.

Behulpzaam?

Super produkt!

Evel1ne - 4 years ago

Gebruik dit al jaren en kan dit iedereen aanbevelen voor een gezonde transit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed

Marie2802 - 4 years ago

Doet geen wonderen, maar het kan aan mij liggen. Ik probeer hierna andere probiotica uit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bevalt goed zot zover

Michelle thys - 4 years ago

Ik ben nu 2 weken bezig dus vind het sowieso wat te vroeg om nu al een conclusie te trekken. Ik heb het gevoel dat mijn maag wel al wat 'aangenamer' en lichter voelt. Dat klinkt wat vaag, maar is de beste manier om het momenteel uit te drukken. Pilletjes zijn klein en rond, gemakkelijk in te nemen. Ik blijf in elk geval zeker nog even verder doen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed volwaardig product.

Cinderella76 - 4 years ago

Ik gebruik het nu twee weken en heb het idee dat het nu al begint te werken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product!

Jenita - 4 years ago

Dit is mijn 3e bestelling, en het bevalt mij prima. Had na een antibioticakuur het idee dat mijn darmfunctie wat van slag was. Met dit middel merkte ik vrij snel verschil.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product. Werkt snel.

danser1975 - 4 years ago

Vorige maand gekocht en merkte binnen 2 weken duidelijk verschil. Ik gebruik altijd de laagst mogelijke dosering en dat is 1 keer op een dag ( ochtend ) 1 pilletje. Heb minder last van de darmen. Minder ‘valse lucht’ , zal niet teveel in details treden. Dit product werkt. Ik ga het weer bestellen als dit ‘op’ is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goed product!

SanVel - 5 years ago

Ik heb dit product op aanraden van de dietiste aangeschaft. Het werkte echt direct!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com