Close

Reviews over: Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt 85% Cacao Bio - 70g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt 85% Cacao Bio - 70g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lovechock Sweet Nibs & Sea Salt 85% Cacao Bio - 70g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 13 reviews.

Bekijk product
4.1(13)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Yummie in our tummie!

E_S_ - 4 years ago

Heerlijke uitgebalanceerde combinatie van zoet, zout en bitter!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet lekker

Deurmat - 3 years ago

Dit is echt niet lekker ... het smaakt niet eens naar chocolade

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke pure chocola

Laura - a year ago

Mijn favoriete chocola, lekker puur. Eindelijk chocola gevonden waar ik geen last van mijn buik van krijg.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Chocolade maar toch iets anders van smaak

Wendy - a year ago

Niet mijn smaak helaas. Lijkt chocolade maar is t net niet. Zonde van de calorieën.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Biologisch chocolade met caramel en zeezout

HaH - a year ago

2 weken geleden deze pure biologische chocolade reep gekocht. Puur caramel zeezout Heeft een wrange smaak de Caramel proef je niet en zeezout overheerst blijft korrelig in de mond

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Lovechock

Martina - 2 years ago

Ik hou van die heerlijke chocolade met die zout toets.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heerlijke chocolade

Adelheid - 2 years ago

De chocolade van Lovechoc is heerlijk en smaakt heel puur. Ook leuk dat er telkens een spreukje bij zit.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Very good product!

Zélie - 3 years ago

I bought 6 raw chocolate and it was delicious, I am very happy of this purchase!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet lekker

Deurmat - 3 years ago

Dit is echt niet lekker ... het smaakt niet eens naar chocolade

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Verslaafd!

Anoniem - 4 years ago

Ben als veganiste verslaafd geraakt aan deze chocolade. Was nochtans nooit een grote chocoladeliefhebber. Heb andere chocolade van dit merk geprobeerd maar deze is de allerbeste.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heel lekker

paulotercio - 4 years ago

Goede chocolade met vol smaak, ook door de kokosbloesemsuiker

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super lekker

Lala - 4 years ago

Hoge kwaliteit, heerlijk! Ik eet deze chocolade zeer graag, zachte textuur

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com