Het lijkt erop dat je browser moet worden bijgewerkt

Helaas ondersteunen we jouw internetbrowser niet langer.

Voor de beste ervaring kan je jouw browser updaten of een andere browser gebruiken.

(Het is het waard, beloofd!)

 

Upgrade naar de nieuwste versie of ga door naar de website

Vegan chocolade

Gek op een zacht stukje melkchocolade dat langzaam wegsmelt in je mond? Of droom je liever weg bij de krachtige, pure smaak van donkere chocolade? Onze vegan chocolade is ideaal voor fijnproevers, zoetebekjes en levensgenieters. Kortom: voor iedereen die van chocolade houdt en er op een vegan manier wil van genieten. Aan vegan chocolade is geen melkpoeder toegevoegd, maar dat betekent niet dat je moet inleveren aan smaak, integendeel!

Filter op:
  • van 23

    Best sellers











































    Vegan melkchocolade

    Vegan melkchocolade wordt gemaakt op basis van rijstmelk. Rijstmelk geeft de chocolade de romige smaak die je van melkchocolade gewend bent, maar dan zonder lactose en helemaal vegan! Probeer bijvoorbeeld eens Lovechock Coconut Nibs Vegan Milk Bio, een heerlijke lactosevrije chocoladereep met creamy vegan melkchocolade.

    Mis je de smaak van chocoladerepen zoals Mars, Bounty of Snickers nu je alleen nog vegan chocolade eet? Probeer dan eens de vegan chocoladerepen van Prodigy. Je hebt keuze uit verschillende smaken, waaronder karamel-pinda, kokos en zeezout.

    Ook voor vegan witte chocolade ben je bij ons aan het juiste adres. LoveChock heeft twee heerlijke witte vegan chocoladerepen aan hun assortiment toegevoegd. LoveChock Golden White Organic Vegan Chocklate bevat bovendien maar vijf – uiteraard natuurlijke – ingrediënten! Alle repen van LoveChock bestaan uit biologische, rauwe vegan chocolade. Ook de donkere chocoladereep met kurkuma en de varianten met cacaonibs zijn erg populair.

    Vegan chocolade kopen

    Bij Holland & Barrett vind je een gevarieerd aanbod aan veganistische chocolade. Als je jouw chocolade op werkdagen voor 21 uur bestelt, geniet jij morgen al van een heerlijke reep vegan chocolade!

    Veelgestelde vragen

    Goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers: ook als je overstapt op een vegan dieet, kan je gewoon van chocolade blijven genieten! Vegan chocolade wordt net als ‘gewone’ chocolade gemaakt op basis van cacao of cacaopoeder.
    Het voornaamste verschil tussen vegan chocolade en chocolade die niet vegan is, is dat er aan chocolade die niet veganistisch is vaak melkpoeder wordt toegevoegd. Hoewel je het misschien niet zou verwachten, geldt dit niet alleen voor melkchocolade: vooral in de reguliere supermarkt zul je soms ook pure chocolade tegenkomen waar melkpoeder aan is toegevoegd.

    Hoewel vegan chocolade vaak puur is, en is ook niet automatisch alle pure chocolade vegan. Bij Holland & Barrett is alle pure chocolade echter wél gewoon vegan.
    Als je zelf vegan eet, zal het je al wel opgevallen zijn: het aanbod aan vegan pure chocolade met toevoegingen zoals noten, zeezout of fruit wordt steeds groter. Bovendien kan je naast vegan pure chocolade tegenwoordig ook vegan witte chocolade en vegan melkchocolade krijgen!

    Gerelateerde artikelen