Close

Reviews over: Holland & Barrett Magnesium Citraat 100 mg - 180 Tabletten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Magnesium Citraat 100 mg - 180 Tabletten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Magnesium Citraat 100 mg - 180 Tabletten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 108 reviews.

Bekijk product
4.1(108)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel tevreden over dit product

Riet65 - 2 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht omdat ik altijd moe was. Ik merkte al vrij snel resultaat. Ik had dan nog het geluk dat ik met korting kon kopen !!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Moeilijk door te slikken

KeesvE - 5 years ago

Omdat de pillen vrij groot zijn en niet glad aan de buitenkant maar ruw is het moeilijk om ze door te slikken. Ik sta 's morgens regelmatig te kokhalzen omdat een pil blijft hangen in mijn keel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

.

Hoi - 3 months ago

Prima, fijne tabletten prima in te nemen, wel groot.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Magnesium

Robert - 4 months ago

Prima product, alleen jammer dat van dit nieuwe potje de deksel meteen lam is.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Veel te grote tabletten

HJ1 - 4 months ago

Tabletten zijn groot en hebben scherpe randen, bijna niet in te nemen.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Te groot om prettig weg te slikken

Mel - 5 months ago

Slikken moeilijk weg. Ik kauw ze daarom. Vieze structuur. Alsof je een krijtje zit te eten. Of ze werken? Geen idee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima produkt

Robert - 5 months ago

Wordt goed opgenomen, zonder misselijkheid. Prima.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Magnesium Citraat

Caro - 6 months ago

Ik had dit soort pillen eerder besteld bij een andere leverancier en deze waren makkelijker in te nemen, omhulde pillen, deze van Holland & Barrett zijn moeilijker om in te nemen, om door te slikken, voor de rest werken ze naar behoren.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Martien - 7 months ago

Werking is goed, gemakkelijk in gebruik. Goede verpakking.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Magnesium

Wolferink - 7 months ago

Te grote tabletten ze blijven liggen op de tong dus niet makkelijk door te alikken

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tevreden over het product

Jeanne - 8 months ago

Ik gebruik dit product al jaren en het bevalt goed.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed product

verkopen - 8 months ago

goed product voor een redelijke prijs. snelle levering.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com