Close

Reviews over: Earth·Line Hypo-Allergeen Dag & Nachtcrème - 50ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Earth·Line Hypo-Allergeen Dag & Nachtcrème - 50ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Earth·Line Hypo-Allergeen Dag & Nachtcrème - 50ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.8(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig voor mijn gevoelige huid.

San1 - 5 years ago

Ben zeer allergisch voor allerlei crèmes....bij deze totaal niet. Super!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Super voor de gevoelige huid!

Anoniem - 4 years ago

Ik bestel dit al jaren, ideaal product. Hydrateert goed en perfect voor een huid die nergens tegen kan. Neutrale geur en trekt snel in.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke zachte crème

Maria - 2 years ago

Deze crème is erg geschikt voor mijn overgevoelige huid. Het is niet specifiek een product van Holland en Barrett maar ik vind het makkelijk voor mij om het daar te kopen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fijn produkt, niet vettig of plakkerig,

maria777 - 2 years ago

hypoallergeen en voelt fijn aan en milieuvriendelijk

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een feestje voor mijn huid!

Minakiga - 3 years ago

Al sinds een aantal maanden gebruik ik de Earth-line Hypo-Allergeen Dag- en Nachtcrème, vanwege een vermoedelijke allergie. Uiteindelijk bleek dit niet het geval, maar de crème beviel me zo goed, dat ik het ben blijven gebruiken. Het is zacht, voedend en mijn gezicht klaart er helemaal van op!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed voor mijn gevoelige huid

lucrezia - 4 years ago

Ik gebruik dit product nu al ruim een half jaar en ben er super tevreden over. Mijn huid is erg gevoelig en reageert snel op stofjes zoals parfum. De ingrediënten in dit product is helemaal top voor mijn huid, ik heb er nog nooit een allergische reactie of iets van gekregen. Het is ook echt een goede prijs-kwaliteitverhouding, persoonlijk doe ik ongeveer 2,5 maand met dit product, ik gebruik het al dag- en nachtcreme. Het enigste minpuntje is dat er geen spf in zit.

Behulpzaam?

Super voor de gevoelige huid!

Anoniem - 4 years ago

Ik bestel dit al jaren, ideaal product. Hydrateert goed en perfect voor een huid die nergens tegen kan. Neutrale geur en trekt snel in.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Eindelijk een cremé waar ik geen uitslag van krijg

Diaan_71 - 4 years ago

Ik heb vorige maand de cremé gekocht omdat uitslag kreeg van mijn vorige creme na wat googlen kwam ik op de Earth Line creme, zeer tevreden. Hij ruikt niet lekker of eigenlijk geurloos maar werkt we prima en geen uitslag meer!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig voor mijn gevoelige huid.

San1 - 5 years ago

Ben zeer allergisch voor allerlei crèmes....bij deze totaal niet. Super!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk product!

Ilona89 - 5 years ago

Ik gebruik dit product nu ongeveer 2 maanden en mijn huid werd er al snel heel blij van. Super goede prijs-kwaliteitverhouding.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een heerlijk product!

Kynthia - 5 years ago

Ik had twee proefmonsters gekregen bij een pakket op mijn verjaardag en was daarna helemaal enthousiast!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com