Close

Reviews over: Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Dr. Organic Aloe Vera Skin Lotion - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 28 reviews.

Bekijk product
4.4(28)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

De beste body lotion.

Harakyra - 4 years ago

Ik gebruik deze lotion nu al meer dan een jaar en zou niet meer zonder kunnen, droge huid, pijnlijke huid, zonnebrand,...goed voor alles!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Voldoet niet aan verwachting

Jaenine - 5 years ago

Vooral de geur bevalt me niet. Ruikt vreemd zurig en trekt niet snel in de huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Grace - 11 days ago

Ik heb en heel gevoelige huid, en gebruik dit product al jaren, ben er heel tevreden over.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Samenstelling gewijzigd

Elsie - a month ago

Al jaren gebruikt en de geur was fris en heerlijk. Er is nu iets veranderd waardoor het ruikt alsof ik een kartonnen doos aan het insmeren ben.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

The Best there is !

KingBee Rob - a year ago

Mijn vrouw is vol lof over dit product. Voor haar niets anders.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wederom heel blij met

Tineke - a year ago

Het is een heel goed spul voor een heerlijk zachte huid

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel goede lotion

Mmsoppe - a year ago

Ik gebruik dit al jaren. Ik heb een gevoelige huid en had voordien al veel gebruikt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product voor de gevoelige huid

Joop - a year ago

Gebruikte dit product enige jaren geleden regelmatig, vooral voor mijn hoofdhuid. \\\na diverse andere producten te hebben geprobeerd, toch weer hierbij uitgekomen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed voor een droge huid.

Judith63 - a year ago

Goed smeerbaar en wordt snel opgenomen in de huid, ik heb een droge huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geweldig product

Astrid - a year ago

Voor het eerst aangeschaft, maar wat een geweldig product, trekt snel in, huid is heel zacht en soepel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bon produit

Fml - a year ago

Très bon produit pour les problèmes de peaux. A recommander

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

Aangenaam gevoel

hil - a year ago

Heb dit produkt reeds enkele malen gekocht. Beantwoordt aan mijn vraag naar bescherming van de huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com