Close

Reviews over: Zarqa Reinigingsgel Clear Skin - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Zarqa Reinigingsgel Clear Skin - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Zarqa Reinigingsgel Clear Skin - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 52 reviews.

Bekijk product
4.5(52)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Een aanraader voor puisten

Anoniem - 5 years ago

Ik gebruik dit product al een jaar en ben er zeer zeker tevreden mee, ik had hiervoor geen acne uitslag of dergelijke maar had wel aantal puisten die telkens terug kwamen na het gebruiken van dit product in combinatie met ook een andere product van zarqa heb ik bijna geen klachten meer over puisten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

reinigt goed

roos315 - a year ago

ik vind het product qua werkzaamheid zeker goed, het droogt de huid niet uit en ik heb het gevoel dat het meeëters vermindert, maar de geur vind ik helemaal niet fijn. Het ruikt naar iets chemisch en vreemd. Al bij al krijgt het van mij een gemiddelde score :)

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

helpt gelijk

Sopperd - 3 months ago

helpt gelijk prima ik heb zelf gevoelige huid geen last. enkel een beetje droog maar daarvoor heb ik dan weer de nacht/dagcreme van zarqa

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Corien - a year ago

Product werkt goed. Het doet wat het moet doen. Een fijn product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top!

Nourna - a year ago

Ik gebruik het nu een maand (heb de hele zarqa gezichtsverzorgingslijn aangeschaft) echt top! Alle producten zijn geweldig. De oogcreme, dag- en nachtcreme, serum, de peeling en de wasgel en wasschuim. Echt een aanrader als je een gevoelige huid hebt. Ik merk echt dat mijn huid rustig is geworden.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top

Anne - a year ago

Heel fijn product wat ik al jaren gebruik. Fijn in gebruik en je huid wordt goed gereinigd.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

reinigt goed

roos315 - a year ago

ik vind het product qua werkzaamheid zeker goed, het droogt de huid niet uit en ik heb het gevoel dat het meeëters vermindert, maar de geur vind ik helemaal niet fijn. Het ruikt naar iets chemisch en vreemd. Al bij al krijgt het van mij een gemiddelde score :)

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat een heerlijk product

Kelly - 2 years ago

Mijn dochter en ik zochten naar een fijne reinigingsgel. Deze is prettig voor onze gevoelige huid en schuimt en reinigt prima. De geur is neutraal. Daarentegen smeer je geen extra chemicaliën op je gezicht. Dit is een blijvertje!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een Product!

Bernadett - 2 years ago

Ik heb last van verstopte poriën. Zo erg zelfs dat je de witte punten uit mijn poriën ziet steken. Daarnaast heb ik een gevoelige huid. Ik gebruik dit product nog geen week en ik zie nu al grote vooruitgang. Mijn huid is super zacht. Ik hoef niet meer om de dag mijn huid te scrubben. De witte puntjes vallen uit mijn poriën. Zo bijzonder om te zien dat het product echt zijn werk doet. Ik gebruik het dagelijks. Mijn huid is fris, egaal en je ziet dat het zacht is. Ik dank de verkoopster die mij dit product heeft aangeboden. Ik gebruik Zarqa overigens altijd. Fantastisch! Door de andere prof item heb ik ook geen last meer van puistjes. Aanrader!

Behulpzaam?

Heel goed product

Philo - 2 years ago

Dit product werkt heel goed voor de probleem huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn huid voelt fris aan

CiC - 2 years ago

Fijne reiniging voor mijn onzuivere huid. Mijn huid voelt fris aan. Geen droog, trekkwrig gevoel.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

gebruik het al jaren

Sandra - 3 years ago

Mijn titel zegt genoeg..........................................................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...
  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com