Close

Reviews over: Zarqa Bodybutter - 250ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Zarqa Bodybutter - 250ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Zarqa Bodybutter - 250ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 41 reviews.

Bekijk product
4.7(41)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mijn favoriete en onmisbare verzorgingsproduct!!!!

Mimi55 - 4 years ago

Al bij de eerste pot Zarqa bodybutter wist ik dat dit míjn product zou blijven. Wat een heerlijke bodybutter en niet alleen voor je lichaam. Ik had in mijn gezicht soms ook hardnekkige psoriasisplekjes en sowieso een heel droge huid, met Zarqa bodybutter zie je het letterlijk verdwijnen. Ook heerlijk in combinatie met het zeezout van Zarqa, eerst even deppen met een watje gedrenkt in water met dit zout en daarna de bodybutter gebruiken. En ook ideaal bij droge voeten en bijvoorbeeld kloofjes in de hielen. Dus het is niet alleen verzorgend en heel fijn voor je huid maar heeft ook zeker therapeutische eigenschappen. Als enthousiaste gebruiker heb ik het al aan meerdere mensen geadviseerd!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Teleurstellend!

JanTu - 2 months ago

Hou van shea butter. Deze bodybutter smeert helaas slecht uit en blijft plakken, jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Teleurstellend!

JanTu - 2 months ago

Hou van shea butter. Deze bodybutter smeert helaas slecht uit en blijft plakken, jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een zeer fijne body butter

ThirzavH - 9 months ago

Deze body butter doet wonderen voor mijn gevoelige huid en doet de reputatie dat het met name geschikt is voor de (zeer) gevoelige huid eer aan. Na gebruik voelt de huid meteen soepel en glad aan. Doordat hij in een pot zit in plaats van een tube gaat hij ook vrij lang mee en is dus ook duurzaam in gebruik. Een aanrader!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ik,gebruik dit al jaren

Marjan - 2 years ago

Al vele jaren gebruik ik deze bodybuilder, en ik ben super tevreden, mijn problemen zijn opgelost

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik vind de butler te dik, helaas!

Hanneke - 2 years ago

Ik meng de bitter nu met een dunnere bodymilk van een ander merk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product voor droge huis

Ellen - 2 years ago

Ik gebruik het product nu drie weken, ik had erge jeuk en irritatie door droge huid maar door dit natuurlijke en vette product heb geen jeuk en irritatie meer!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke bodycreme

Jansje - 2 years ago

Ik gebruik het nu een maand dus kan volmondig zeggen: heerlijke bodycreme

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke dikke crème.

Essie - 2 years ago

Voor de tweede keer dit potje gekocht om af en toe de droge plekken in te meren. Maar ook lekker om het hele lichaam mee in te smeren...trekt niet snel in.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk spul!

Joepiw - 3 years ago

Veel minder een droge huid. Blijft lang vet en is goed te verdragen voor een gevoelige huid.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blij met Zarqa

WpBB - 3 years ago

Ik heb huid problemen, eczeem en droge huid. Sinds ik Zarqa gebruik kan ik deze problemen veel beter beheersen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

Maij - 3 years ago

Gebruik ik al vele jaren. Nooit geen allergische reacties gehad erop. Heel fijn

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com