Close

Reviews over: Zarqa Aanstiplotion Clear Skin - 20ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Zarqa Aanstiplotion Clear Skin - 20ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Zarqa Aanstiplotion Clear Skin - 20ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.5(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super product

Els710 - 4 years ago

Werkt perfect. Met een tienerdochter in huis is dit een product om zeker te hebben.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Valt tegen

Rummykub - 4 years ago

Gekocht vanwege de goede reviews. Maar wat een tegenvaller. Het doet niets voor mijn puistjes. Ze komen gewoon en worden er ook niet minder van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Helpt pukkel wegtrekken

Lou - 23 days ago

Fijn product, gwn op een wattenstaafje doen en dan aanbrengen op de rode pukkel

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fijn product

ellin - a month ago

het werkt goed maar soms duurt het wat langer voordat de plekjes weg zijn

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

het enige product die helpt !

Luc - 10 months ago

dit is voor mij het enige product die helpt,of toch iets helpt op de markt,het is wel duur en het flesje zou anders moeten ontworpen worden !,het product is toch dik van structuur en loopt niet vlot naar beneden als je het flesje kantelt met de opening naar beneden !,oplossing maak het flesje meer onder een hoek zodat de vloeistof beter naar de opening kan lopen en schudden is aan te raden !.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Tevreden

Nourna - a year ago

Tot nu toe tevreden. Na de eerste keer zag ik al echt verbetering bij mijn zoon.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader

Lucyy - a year ago

Ik heb dit product voor de tweede keer gekocht. De winkel waar ik hem eerste kocht, verkoop het niet meer dus ik ben blij dat het hier wel te koop is. Het werkt goed en jij hebt niet veel nodig. Hoe groot het puist, hoe vaak je moet het opzetten maar eenmaal droog is de puist weg

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prijs Kwaliteit zeer goed

Lillie - 2 years ago

Zeer doeltreffend product, ook voor mensen die snel allergisch reageren

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product

Lisa - 3 years ago

Het werkt echt goed en doet goed voor mijn huid . Ik heb een gevoelige huid en dit product doet geen kwaad . Super fijn want puistjes verdwenen echt snel . Top aanrader maar het flesje is allen klein helaas :(

Behulpzaam?

Werkt echt goed!

Noukisdenaan - 3 years ago

Ik gebruik het iedere avond voordat ik ga slapen en de volgende dag zijn mijn puistjes duidelijk minder!

Behulpzaam?

Super product

Els710 - 4 years ago

Werkt perfect. Met een tienerdochter in huis is dit een product om zeker te hebben.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig werkt super

Lady dana 83 - 4 years ago

Het werk erg goed. Ik gebruik het voor kun 9jarig jongetje die zo nu en dan echte mee eters en puisten heeft en dan smeer ik het ermee in en is het gelijk uit gedroogd die dag erna

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com