Close

Reviews over: Women's Best Vegan Protein Vanilla - 908g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Women's Best Vegan Protein Vanilla - 908g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Women's Best Vegan Protein Vanilla - 908g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.4 op basis van 28 reviews.

Bekijk product
3.4(28)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super goed product

Gien04 - 3 years ago

Vorige week gekocht, levering was super snel, erg tevreden met de smaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Heel erg onsmakelijk.

Anne1994 - 4 years ago

Normaal heb ik altijd de Womans best wey protein, vanille en chocolade. Omdat ik verder vegan producten altijd fijn vind, dacht ik een keer te switchen in mijn shakes. Had de vegan variant besteld, maar man man wat was dit vies zeg. De structuur is helemaal anders, cement achtig. En dan de smaak.... ik kreeg het iig niet weg. Gelukkig was de klantenservice zo vriendelijk mij tegemoet te komen met nieuwe producten, heel erg blij mee!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Niet voor mij.

Pim1 - 3 years ago

Ik was op zoek naar vegetarische whey en heb de smaak vanille geprobeerd. Helaas, ik vind de smaak veel te zoet. Er zit sucralose en stevia in en ik wil dergelijke toevoegingen niet (gewoonlijk check ik de ingrediëntenlijst wèl.....). Ik vind ook de structuur van de shake niet prettig, er ontstaat erg veel schuim. Ik zoek verder naar een voor mij geschikte vegetarische whey.

Behulpzaam?

Valt tegen

MoNique2007 - 3 years ago

Ik gebruik altijd de shape body shake van womensbest, maar wilde een keer een vegan proteïne gebruiken. Echter vind ik de smaak van de proteïne niet lekker en het klontert ook. Waaronder je het niet makkelijk door je kwark kan doen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Beste vegan proteïne tot nu toe

Domela - 3 years ago

Ik heb al verschillende soorten proteïne poeder gebruikt en deze kan ik welgoed verteren, de zoetstof smaak is minimaal en het is makkelijk oplosbaar!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

valt mij tegen

pvdvlugt - 3 years ago

ik vind dit veel te zoet en daarom voor mij niet voor herhaling vatbaar

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele chemische smaak

khat02 - 3 years ago

Ik heb het echt geprobeers te drinken, maar de smaak is niet te verdragen. Heel chemisch, ik mix het met heel veel fruit maar niks helpt. Heel jammer en zonde van mijn geld.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker smaak, wel aardig zoet

SuzyZ95 - 3 years ago

Heerlijk voor in Protein shakes, net wat te ziet voor in de havermout in de ochtend maar een goed product!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goed product

Gien04 - 3 years ago

Vorige week gekocht, levering was super snel, erg tevreden met de smaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vieze nasmaak

Anoniem - 3 years ago

Ik heb dit 2 weken geleden gekocht. Het smaakt niet naar vanille en er zit een hele bittere nasmaak aan. Ik zou deze poeder niet aanbevelen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Redelijk maar erg zoet

Sjaaaaa - 4 years ago

Gekocht en het werk fijn. Kost makkelijk op zonder klontjes. Wel heel erg zoet. Ipv de aanbevolen hele schep gebruik ik slechts een halve door een groene smoothy en nog is hij dan nogal zoet maar wel te doen. Ik koop als deze op is wel een ander merk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aangename smaak

Thiara - 4 years ago

Dit product heeft een lekkere smaak, echter was het wel even wennen aan de structuur. Voor mijn doen is hij niet te grof, en wel redelijk fijn.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com