Close

Reviews over: Women's Best Shape Body Shake Vanilla - 908g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Women's Best Shape Body Shake Vanilla - 908g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Women's Best Shape Body Shake Vanilla - 908g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 26 reviews.

Bekijk product
4.4(26)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijk product

Anoniem - 5 years ago

Ik heb al vaker reacties gelezen over dit product. En was eerst zelf naar hun eigen site gegaan maar je moest betalen met creditcard. En helaas heb ik dat niet. En toen zag ik dat Holland en Barrett het ook verkocht. Ik heb hem gelijk uitgeprobeerd. Hij is echt heerlijk. En omdat ik hem als vervanger gebruikte zag ik ook al snel resultaat. Mijn buik werd platter. Mijn billen strakker. Uiteraard sport ik er ook wel een paar keer per week bij. Maar hij is zeker aan te raden.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Honger gevoel na paar uur

Zola - 3 years ago

Neem het in de ochtend rond 9 uur. En heb om 12 uur honger gevoel. Vind ik zeer jammer heb ook altijd een andere die is echt beter. Mis de schuim laag voelt niet als een Shake

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Like the taste

Sheetal - a year ago

Like the taste of the chocolate flavor shake. Ordered this many times and always have it in the morning as breakfast. It will make us feel full for atleast 2 hour.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Women's Best

Aili - a year ago

Vorige maand voor het eerst gekocht. Fijne smaak en het geeft een vol gevoel.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima product

Jimmy - 2 years ago

Goede smaak, een van de betere shakes die ik heb gekocht

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Perfect voor de start van de dag

Ilona - 2 years ago

Ontbijt nu tenminste, makkelijk lekker en zeker een vol gevoel

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Hele fijne shake met goede smaak

yvony - 3 years ago

Ik gebruik deze en de chocolade versie al heel lang. Omdat ik meer warm moest drinken, ben ik de shake gaan opwarmen en dit bevalt ook prima met zowel gewone melk als kokosmelk (drink). Absolute aanrader.

Behulpzaam?

Goed hoogwaardig product

Dana2020 - 3 years ago

Prima shake ik gebruik meer melk en minder poeder gebruik magere melk. Er zit alleen wel veel suiker in de shake dat is jammer. Ik mag juist niet veel suikers ivm met mijn diabetes type 2. Heb nu van een ander merk shake besteld met maar 1 mg suiker per bereide shake. Garden of LIFE

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Honger gevoel na paar uur

Zola - 3 years ago

Neem het in de ochtend rond 9 uur. En heb om 12 uur honger gevoel. Vind ik zeer jammer heb ook altijd een andere die is echt beter. Mis de schuim laag voelt niet als een Shake

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

R029 - 3 years ago

Ik pak deze shake als ontbijt. Merk dat mijn honger gevoel lang wegblijft dus het vult echt. Smaak is ook echt heel lekker

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super fijn!

Lois2510 - 4 years ago

Ik heb dit product besteld als maaltijd vervanger en het werkt echt! Ik wou eerst de smaak aardbei maar die was uitverkocht dus koos ik voor vanille, normaal ben ik geen fan van deze smaak maar het is een hele lekkere en fijne combinatie met melk! Niet te zoet en geen vieze smaak! Hij voldoet aan de eisen en ik ga dit zeker vaker bestellen!

Behulpzaam?

Smaakt niet chemisch en ruikt erg zoet!

holland18 - 4 years ago

Smaakt erg lekker en overtrof mijn verwachtingen..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com