Close

Reviews over: Women's Best Shape Body Shake Chocolate - 908g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Women's Best Shape Body Shake Chocolate - 908g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Women's Best Shape Body Shake Chocolate - 908g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 22 reviews.

Bekijk product
4.7(22)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

fantastisch product

Pindarotsje54 - 3 years ago

1 shake tijdens de lunch voor mij één en één voor mijn echtgenoot en we hebben totaal geen honger daarna, in tegenstelling tot andere shake's die ik in het verleden probeerde. Dit is onze 2e bus op een rij, chocola voor mij en vanille voor hem.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Suikerbom helaas te zoet

Nikkie500 - 4 years ago

Ik had me erg verheugd erop gebruik wel vaker shakes, maar wat een teleurstelling echt een suikerbom

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Topolino28 - 2 years ago

Paar weken geleden gekocht, en vervang soms 1 en soms 2 maaltijden ermee. Heerlijke chocolade smaak, wel zoet maar niet te. Geen honger gevoel

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

fantastisch product

Pindarotsje54 - 3 years ago

1 shake tijdens de lunch voor mij één en één voor mijn echtgenoot en we hebben totaal geen honger daarna, in tegenstelling tot andere shake's die ik in het verleden probeerde. Dit is onze 2e bus op een rij, chocola voor mij en vanille voor hem.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed en lekker

BBBB23 - 3 years ago

Gebruik het al jaren. Erg goed als ontbijt voor het sporten en heel lekker.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product vol smaak

ZULEICA - 4 years ago

womens best is een vrouw vriendelijk product vol smaak. Het is bijna een traktatie

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima shake

lbtmvdk - 4 years ago

Ik heb gister de shake gehaald in de chocolade smaak, alleen vind ik deze wel behoorlijk zoet.. Ik mix hem met melk. Het is wel even wennen als je dit vervangd voor je ontbijt. Na een paar uurtjes heb ik weer trek.. Maar het is verder een goede shake als je van zoete smaken houdt. Mixt goed met 250 ML melk en blijven geen klonten achter!

Behulpzaam?

Lekker en volwaardig

Elika - 4 years ago

Lekkere vega shake die ook als maaltijdvervanger dient. Smaakt heerlijk!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super lekker

Indu - 4 years ago

Snelle levering, lekker smaak, prijs kwaliteit goed

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super product.

Julia3 - 4 years ago

Lekkere shake. Vind het jammer dat het snel op is. Gauw weer bestellen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top!

Snowyantlers - 4 years ago

Heerlijke shake! Proeft als een chocolade milkshake. Geen stra om te nemen, ik neem de shake vaak smiddags na mijn workout. Ik ben er net een weekje mee bezig dus resultaat is nog niet echt veel te merken. Maar ik heb geduld! Fijn dat er ook allemaal vitamines en mineralen inzitten, kom ik daar toch aan elke dag. Alleen vind de prijs wel aardig duur in verhouding met de pot. Maarja, het is het waard. Ik ga hier zeker mee door en raad de shake aan! :-)

Behulpzaam?

Smaakt lekker

Atol - 4 years ago

Smaakt lekker, ik mix het met 250ml melk. houdt je goed vol voor een paar uur alleen ikzelf krijg er niet een vol gevoel van. Ik heb dit product gekocht met 50% korting ivm de houdbaarheidsdatum, zonder 50% vind ik het best duur maar vergeleken met andere merken is de prijs wel te vergelijken. Ik vervang mijn ontbijt of middageten hiermee.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com