Close

Reviews over: Women's Best Fit Whey Protein Vanilla - 510g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Women's Best Fit Whey Protein Vanilla - 510g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Women's Best Fit Whey Protein Vanilla - 510g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 98 reviews.

Bekijk product
4.9(98)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Smaakt heerlijk! Veel eiwitten!

Essa123 - 3 years ago

Ik heb dit nu 6x gebruikt en ik vind het super. Ik maak het met 200ml sojamelk en bevroren fruit. Dan lijkt het op een milkshake en is het een maaltijd voor mij. Ik gebruik het icm krachttraining. Zit ook een scoop bij. Super!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Gebruikte product

So12 - 3 years ago

Ik heb mijn product open gekregen zonder plastic om de dop en ook de papieren folie die op de verpakking moet was al open

Behulpzaam?

Goed oplosbare whey protein poeder

Yvette - 3 months ago

Ik heb al veel poeders geprobeerd en vaak loste dit niet goed op, zanderig of als het in de yoghurt ging van die brokken. Dat is bij deze absoluut niet het geval, lost goed op! Fijne vanille smaak, niet chemisch. Dus als jij ook al lang op zoek bent, raad ik deze echt aan! Je zal niet teleurgesteld worden.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Henriette - 4 months ago

Gebruik het al een poosje. Extra eiwitten en super lekker. Ik met het met havermelk en water.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Tatiana - 8 months ago

Ik gebruik deze proteïne al drie weken, en ik ben super blij met de smaak en wat voor mijn lichaam doet.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Shan - 8 months ago

Deze eiwitpoeder is Niet te zoet en ik zit er lang vol van. Ideaal in me kwark met vruchten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product, goed spul en makkelijke bus waar het in zit.

Rivr - 9 months ago

Dit is precies wat ik nodig had. Niet te zoet wel veel eiwit.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super!

xalyxx - 10 months ago

Hele lekkere en natuurlijke smaak. Niet zo chemisch als andere merken! Kan met water of met melk, melk vind ik zelf het lekkerst. Lost makkelijk in water en melk op zonder klontjes. Helpt mij ook echt heb ik het idee als ondersteuning met meerdere keren in de week sporten. Ik heb het gekocht toen de aanbieding 1+1 gratis was, maar anders vind ik het wel prijzig!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig whey protein poeder!

Monalisa - 10 months ago

Ik was in het begin heel sceptisch over dit product, omdat ik al veel whey poeders geprobeerd had die bij het mengen met water of melk gingen klonteren/mixen niet goed en hadden een syntectische smaak. Ik was ook heel verbaasd toen de whey protein van women's best klontervrij met water mengde. Smaakt super lekker en heeft een zachte structuur. Het is een aanrader!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker Shake

Susann - a year ago

Dit shake is super Lekker and ik boek me ook meteen better na her Sporten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk & voedzaam!

Shar - a year ago

Dit is echt mijn favoriet so far, de smaak is heerlijk en het geeft me een vol gevoel wanneer ik het toevoeg aan mijn ochtend smoothie! Ook doe ik best lang met deze pot.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Milkshake

Merel - a year ago

Deze poeder is zo enorm lekker! Ik meng het met amandel melk en zelfs dat is lekker, amandel melk heeft best een gekke smaak, maar met deze poeder is het net een milkshake. Echt een aanrader!

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

...

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com