Close

Reviews over: Weleda Vitaliserende Gezichtscrème Light - 30ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Weleda Vitaliserende Gezichtscrème Light - 30ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Weleda Vitaliserende Gezichtscrème Light - 30ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 25 reviews.

Bekijk product
4.6(25)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijke dagcreme

MirjamK - 4 years ago

Gebruik deze dag al een tijdje. Was even weer over gestapt op een minder natuurlijk product. Ben gauw weer terug gegaan. Heb echt het gevoel dat deze dagcrème mijn huid wat soepeler houdt. Als ik gek geslapen heb doe ik wat dikker de crème op en trekt deze goed in de huid weg (bij niet natuurlijke dagcrème krijg ik daar heel lelijke rode plekken van ). Nu voelt mijn huid daarna weer soepeler aan en de rare vouwen van het slapen zijn minder. Hetzelfde doe ik als ik op nelaalde plelken een war drogere huid heb. Even wat dikker aanbrengen, in laten trekken en de huid ziet er mooier uit

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Dikke creme

Denise - 3 months ago

Te vettig voor mij, laar een laagje achter waardoor mijn huid blijft glimmen. Veel dikkere/vettiger dan ik had verwacht. Jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Dikke creme

Denise - 3 months ago

Te vettig voor mij, laar een laagje achter waardoor mijn huid blijft glimmen. Veel dikkere/vettiger dan ik had verwacht. Jammer!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Rozen zijn wondermiddel voor h

Christel - 9 months ago

Fantastisch, Weleda nog even weldadig als 20 jaar geleden

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Vitaliserende dagcreme

Marielouise - 10 months ago

Smeert goed uit...ruikt lekker...irriteert niet...niet vetti

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk ruikende hydraterende crème

Josephine - a year ago

Hydrateert goed en zuinig in gebruik en gemakkelijk aan te brengen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne dagcrème

Mart188 - 3 years ago

Gebruik het product al meer dan een jaar naar te vredenheid

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk

Thir - 3 years ago

Heerlijke geur en goed smeerbaar. Ik raad het aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Al jaren fan

Michel01 - 3 years ago

Sinds deze lijn op de markt is gebruik ik t met alle tevredenheid. Prettige geur, werkt goed op de huid en mooi resultaat.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Oké

Anoniem518191 - 4 years ago

Ik gebruik deze creme nu al een tijdje en ik merk meteen wel verschil als ik het opsmeer. Mijn huid droogt er net niet van uit en het zorgt ervoor dat de vettigheid weggaat. Mijn poriën worden ook aanzienlijk verminderd en mijn huid voelt heel zacht na gebruik. Tegen littekens en acne werkt hij bij mij jammer genoeg niet. Ik heb nog steeds wat uitbraken en dan met name bij mijn kin en acnelittekens trekken er niet van weg.

Behulpzaam?

Correct

Anoniem - 4 years ago

Dit is een gekend product waarover ik zeer tevreden ben

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echt super fijn product

Merelkamping - 4 years ago

Altijd veel last van acné gehad. En oude rode plekjes, nu na een maand dit te hebben gebruikt. Aanzienlijk minder last. Meteen weer nieuwe aangeschaft! Heel blij mee!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com