Close

Reviews over: WeCare Lower Carb Pasta Penne (250gr)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product WeCare Lower Carb Pasta Penne (250gr)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. WeCare Lower Carb Pasta Penne (250gr) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 16 reviews.

Bekijk product
4.7(16)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

De smaak is prima

Maria - a year ago

Ik gebruik deze penne al een, twee keer in de week Het enige nadeel is, dat het veel te duur is

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Niet zo lekker

GEWO1703 - 3 years ago

Harde textuur na het koken, ook smaak niet super lekker. Maar: ik zal het blijven kopen omdat het binnen het Keto dieet de enige pasta is, die ik totnogtoe vond.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vervult onze verwachtingen

Virginie - 3 months ago

Lekkere pasta, veel smaak en tcoh armp aan koolhydraten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

prima

mira - a year ago

lekkere pasta, goed te gebruiken, dit product is wel wat prijzig.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Tevreden ………………………………………………………

Anoniem - a year ago

Tevreden ………………………………………………………………………………………………………..

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima pasta oroduct

Martie Lokhorst - a year ago

Al diverse keren gekocht . Is een prima vervanger om een smakelijke pasta maaltijd mee te maken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Smaakt prima

Anna - a year ago

Klein formaat penne. De smaak is prima. Een portie van 50 gram is goed te doen. Geschikt om zo nu en dan te eten bij een koolhydraatbeperkte leefstijl. Deze is lekkerder dan mijn vorige merk.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke koolhydraten arme pasta!!

MercedesPas - a year ago

Heb deze al vaker gehad en past prima in mijn koolhydraten arme eetpatroon. De smaak is super en ik neem altijd maar een beetje ervan. Want het vult goed samen met wat groente en vlees of met saus

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijk

Anne58 - a year ago

Ik wilde een product met minder koolhydraten eerst was ik sceptisch maar oh zo lekker en daarbij de 2de verpakking voor minder

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

De smaak is prima

Maria - a year ago

Ik gebruik deze penne al een, twee keer in de week Het enige nadeel is, dat het veel te duur is

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede keuze

Elisabeth - 2 years ago

Goede keuze voor een lower carb etenje met pasta..

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blij met de Low Carb eigenscha

miet - 2 years ago

Inmiddels al paar keer gegeten en blij dat deze pasta - zelfs in een koolhydraatarm dieet - past.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com