Close

Reviews over: WeCare Lower Carb Crunchy Muesli - 325g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product WeCare Lower Carb Crunchy Muesli - 325g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. WeCare Lower Carb Crunchy Muesli - 325g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 22 reviews.

Bekijk product
4.6(22)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Prima produkt

Jokoorn - a year ago

Al vaker gekocht ter vervanging van Atkins muesli.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Het is niet zo lekker.

Thea - 2 years ago

Ik vond het niet lekker. Het zal wel een kwestie van smaak zijn. Want het is geen slecht product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke muesli met weinig suiker

Petra - 14 days ago

Ik eet deze muesli al jaren. Smaak is heerlijk met een beetje cocos toegevoegd.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke muesli

Jacqueline Z - 5 months ago

Mooie aanbieding voor heerlijke muesli. Gelijk voorraad genomen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Saskia - 9 months ago

Prima prijs product kwaliteit. Lekkere ontbijtgranen.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Cruesli om van te houden!

dirkje - 9 months ago

Heerlijke en voedzame muesli.een goede start van de dag.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

WeCare Lower Carb muesli

Ingrid - a year ago

Eet het iedere morgen en geen honger in de voormiddag. Weinig suiker en veel proteïne.Lekker met yoghurt en vers fruit erbij.Echte aanrader.

Behulpzaam?

Heerlijk

Mattanja - a year ago

Lekker om de dag mee te starten en weinig koolhydraten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lower carb

Henri57 - a year ago

Heel lekkere muesli maar heeft nog behoorlijk wat koolhydraten

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker en voedzaam, heerlijk bij yoghurt en kwark.

gea125 - a year ago

Ik gebruikte eerst Atkins, maar dit product was niet meer verkrijgbaar. Na wat gezocht te hebben vond ik We care en dat smaakt net zo lekker dus ik ben om.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Marco73 - a year ago

Duidelijk verschil tov de reguliere krokante producten. Veel minder zoet. Prima product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker en algemeen tevreden

Eline - a year ago

Ik ben al halverwege het tweede pak van deze muesli en ontbijt hier regelmatig mee. Geslaagd voor mij als ontbijt in de kwark of yoghurt. Het smaakt me goed.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com