Close

Reviews over: WeCare Lower Carb Crispbread Crackers - 100g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product WeCare Lower Carb Crispbread Crackers - 100g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. WeCare Lower Carb Crispbread Crackers - 100g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 18 reviews.

Bekijk product
4.7(18)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heerlijk

Hilde - 2 years ago

Heel lekkere cracker, ideaal als broodvervanger in een koolhydraatarm dieet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goed product

Theejke - 2 years ago

Ik heb het gekocht en er zitten heel weinig koolhydraten in. Maar jammer genoeg ook niet zoveel smaak

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heerlijke, voedzame cracker.

Brigit - 2 months ago

Zijn lekkere crackers en voedzaam. Eet deze al jaren.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

gezond

rita borms - 7 months ago

lekkere luchtige crisbread,lekker voor zoet,zuur of hartig beleg

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Crackers

Truus - 9 months ago

Een lekkere cracker en zeer luchtig voor herhaling vatbaar

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

wat een fantastisch produkt

Adrie 100 - 9 months ago

Heb het vorige maand gekocht en ben er zo te vrede mee

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goede bodem.

dirkje - 9 months ago

Heerlijk door de yoghurt.en gezond.en verantwoord.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig lekkere crackers

Anoniem - a year ago

Ik neem deze als ontbijt of lunch , zijn heerlijk met kaas of tonijnsalade

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekkere cracker

Stefanie - a year ago

Koop dit crispbread altijd bij H&B, heerlijke cracker past perfect in low carb dieet, of gewoon omdat ze lekker zijn. Zijn ook nergens anders in de winkel te krijgen, alleen via internet. Vaak met leuke kortingen. Helaas is er niet altijd op voorraad in alle vestingen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

luchtig

brenda - a year ago

lichtig en knapperig. breekt wel snel dua meenemen naar mijn werk is niet hamdog

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top product koolhydraatarm ete

Brigitte - a year ago

Lekker als vervanger brood. Blijven goed knapperig door de crackers in 2 verpakkingen te doen per doos

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Contente de La marque WaleCare

Nihale444 - a year ago

J'achète souvent les biscottes WeCare et je suis ravie

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com