Close

Reviews over: Vedax Magnesion Relax (125gr)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Vedax Magnesion Relax (125gr)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Vedax Magnesion Relax (125gr) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.6(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Top. Inclusief extra vitamine D.

egoddijn - 5 years ago

Slaap er goed door/ slaap beter in en er zit vitamine D3 in wat meteen mooi mee genomen is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Goede smaak, rustgevend effect

Jenniferk - 5 years ago

Wat ik nu al na een paar dagen gebruik merk is een rustiger gevoel. Ik merk niets van de de stimulerende werking op melatonine in mijn lichaam want ik slaap er nog niet beter van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Izzy - 2 years ago

Ik gebruik dit al jaren, handig en gebruik, goed oplosbaar, goede smaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed spul

MamaS - 3 years ago

Werkt goed en smaakt lekker. Helaas best duur, maar wel schappelijk tijdens een actie 1+1

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden

Eloise - 4 years ago

Kende dit Produkt al van het Kruidvat. Werd daar uit het sortiment genomen. Zo blij dat ik het bij jullie gevonden heb.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

jaco 569 - 4 years ago

Heb het gekocht voor mijn vriendin en ze was erg tevreden erover

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Suzannex87 - 4 years ago

Ik heb laats dit product besteld en vind het erg fijn product . De smaak is lekker en het drinkt makkelijk weg

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vermoeidheid vermindert na ong 1week.

Tony2016 - 4 years ago

Ook eveneens aangewezen om de vermoeidheid van spieren aan te pakken !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Eindelijk rust

Bernadette - 5 years ago

Ik ben chronisch ziek, heb door omstandigheden heel veel stress en kan me heel moeilijk ontspannen. Gelukkig helpt magnesium relax een beetje om te ontspannen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top. Inclusief extra vitamine D.

egoddijn - 5 years ago

Slaap er goed door/ slaap beter in en er zit vitamine D3 in wat meteen mooi mee genomen is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede smaak, rustgevend effect

Jenniferk - 5 years ago

Wat ik nu al na een paar dagen gebruik merk is een rustiger gevoel. Ik merk niets van de de stimulerende werking op melatonine in mijn lichaam want ik slaap er nog niet beter van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com