Close

Reviews over: Springfield Menaq7 Vitamine K2, 45 mcg (60 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Springfield Menaq7 Vitamine K2, 45 mcg (60 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Springfield Menaq7 Vitamine K2, 45 mcg (60 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 9 reviews.

Bekijk product
4.6(9)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goede natuur produkt.

Maliszewska - 5 years ago

Bedankt voor K2 wat ze brengt ook D3 naar mij cellen .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijn en vervelend

Marijke he - 3 months ago

Prima product. Gebruik ik al jaren. Jammer dat ik het niet meer in de winkel kan kopen . Kan alleen nog maar digitaal.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn en vervelend

Marijke he - 3 months ago

Prima product. Gebruik ik al jaren. Jammer dat ik het niet meer in de winkel kan kopen . Kan alleen nog maar digitaal.

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed voor mijn botten

piety - 3 years ago

ik gebruik dit product al jaren omdat ik denk dat het helpt tegen mijn botontkalking

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Berta - 3 years ago

Ik ben er zeer tevreden mee. Gebruik het iedere dag.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Tjapke - 4 years ago

Gemakkelijk om in te nemen door de vorm. Zuiver vit. K3 zonder toevoeging van andere vitamines.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top product

Moniqdesign - 4 years ago

Ik heb dit vorige maand d gekocht en merk echt de werking ervan

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

ik ben nu twee weken met de vitamine bezig

dickcfc - 4 years ago

Ik hoop dat dit mijn botten zal versterken en ga er dus zeker nog mee door

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Siki18 - 4 years ago

Ik gebruik dit product al geruime tijd voor aderverkalking het bevalt me prima

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Handig, vitamine K2 in tabletvorm

Contentegebruiker - 4 years ago

Prima product. Fijn om vitamine K2 in tabletvorm tot je te kunnen nemen. Anders zou ik steeds Japanse Natto moeten kopen/ maken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede natuur produkt.

Maliszewska - 5 years ago

Bedankt voor K2 wat ze brengt ook D3 naar mij cellen .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com