Close

Reviews over: Sea·Line Bodybutter - 225ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Sea·Line Bodybutter - 225ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Sea·Line Bodybutter - 225ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 17 reviews.

Bekijk product
4.9(17)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goede creme!

Rietjes - 4 years ago

Goede voedende creme en een van de weinige cremes die bij mij helpt tegen eczeem en jeuk.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Een heerlijk zachte bodylotion

Lut - a year ago

Deze lotion is zeer zacht, legt een mooie glans op de huid en is helemaal niet vet.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn spul ruikt lekker

Ros - 4 months ago

Huid wordt zo heerlijk zacht hier van! Ruikt ook heerlijk en gemakkelijk uitsmeerbaar. Volgens mij niet echt rotzooi in..

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heerlijk zachte bodylotion

Lut - a year ago

Deze lotion is zeer zacht, legt een mooie glans op de huid en is helemaal niet vet.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel goed product

Heike D - 2 years ago

Dit product doet wat het belooft, zonder parfum, goed voor de huid

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Effectieve crème.

Maria - 2 years ago

We gebruiken dit middel al jaren voor huidproblemen. Tot nu toe het enige middel dat echt werkt.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

natuurlijk en aangenaam

Liliane - 2 years ago

smeert goed, voelt goed aan .......................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heerlijk product.

Mijntje - 2 years ago

Ik gebruik deze crème al de nodige jaren. Ben er zeer tevreden over. Goed product.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig

Lizy - 3 years ago

3 weken 2x per dag gesmeerd op handen en voeten eczeem en zeer droge huid op mijn handen geheel verdwenen voeten enorm verbeterd helpt echt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nog steeds de allerbeste

Lise123 - 3 years ago

Na jaren lang van alles te hebben geprobeerd tegen mijn zeer droge huid alweer een tijd heel erg blij met de Sea Line Bodybutter. De enige 'bodylotion' die zorgt dat mijn huid beschermt tegen extreem uitdrogen. Vooral in de winter, maar ook in de zomer. Ik kan niet meer zonder. Het smeert lekker, geur is subtiel en is niet vet. Trekt ook snel in. Als het op is probeer ik weleens iets anders maar kom toch altijd weer terug bij dit product. Het enige nadeel is dat het een grote pot is dus niet zo handig voor op reis.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Maij - 4 years ago

Gebruik dit al langer en ben er heel tevreden over

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

beste butter droge huid

ikis - 4 years ago

ik gebruik deze bodybutter al enkele jaren en is tot hier toe de beste voor een zeer droge huid, geen enkele kan hieraan tippen. geen vieze geur, eerder neutraal zacht. maar vooral goed gevoede huid en geen jeuk meer.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com