Close

Reviews over: Royal Green Vitamine B12, 500mcg (60 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Royal Green Vitamine B12, 500mcg (60 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Royal Green Vitamine B12, 500mcg (60 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 25 reviews.

Bekijk product
4.9(25)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig!

SorayaMaulabaks - 4 years ago

Ik gebruik dit product nu al 1 maand en merk dat ik veel scherper in mijn gedachtes ben. En oké maat voor het innemen. En erg fijn dat het vegan is!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Top capsules zonder troep!

Margot123 - 4 years ago

De capsules bevatten geen onnodige stoffen en dat is lastig te vinden. Heel blij mee en ze zijn goed door te slikken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed……….,.,, 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

siep - a month ago

Goede vitamine Jammer dat de enquete meer woorden wil, die heb ik niet😎

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kwalitatief product

Mli - a year ago

Dit voedingssupplement is zeker niet het goedkoopste in het gamma van B12 maar voor mij wel de beste B12. Heb al verschillende andere merken geprobeerd maar koop steeds terug de B12 van Royal Green

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Werkt prima! De enige B12 zonder suiker.

LMHV - 3 years ago

Bevalt goed! Ik voel me binnen 2 weken al een stuk energieker ondanks het feit dat je de pillen inslikt i.p.v. opzuigt zoals gebruikelijk is bij methylcobalamine. Ook werd ik van andere B12 pillen hyper, omdat er suiker inzat of zoetstoffen. Daar heb ik bij deze geen last van. Er zit geen troep in. Geweldig dus!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Royal Green zijn fantastische producten!

Samro - 3 years ago

Ik kan na een paar weken nog niet zeggen of het daadwerkelijk helpt. Maar van Royal Green weet ik dat het zeer goede producten zijn. Nog even afwachten of ik echt Vitamine B12 gebrek heb of niet.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer goed

Bolleke - 3 years ago

Voldoet voor mij voor de volle 100% , zeer tevreden van dit product

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Highly recommend it

Ella - 3 years ago

I am very happy with this product! I feel a lot of improvement after only 2 weeks of using it.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig!

SorayaMaulabaks - 4 years ago

Ik gebruik dit product nu al 1 maand en merk dat ik veel scherper in mijn gedachtes ben. En oké maat voor het innemen. En erg fijn dat het vegan is!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nooit meer anders

Nonn - 4 years ago

Ze zijn prijzig, maar dat zijn ze waard. Ik merk echt verschil!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk spul

Carolina K - 4 years ago

Deze olie is voor mij een blijvertje, plakt niet..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top capsules zonder troep!

Margot123 - 4 years ago

De capsules bevatten geen onnodige stoffen en dat is lastig te vinden. Heel blij mee en ze zijn goed door te slikken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com