Close

Reviews over: Royal Green Turmeric (Curcuma) Complex - 60 vegicaps

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Royal Green Turmeric (Curcuma) Complex - 60 vegicaps? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Royal Green Turmeric (Curcuma) Complex - 60 vegicaps krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 27 reviews.

Bekijk product
4.8(27)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

heel goed hulpmiddel

nadine - 3 years ago

Het werkt echt tegen de artrosepijn na een week....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Prima!

Belsjke76 - 4 years ago

Fijn in capsules en vaak het 2e potje met 50% korting. Ik hou van de supplementen van Royal Green, deze zijn altijd goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede vitamine

siep - a month ago

Goede vitamine, fijne capsules, verder alles prima

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Puur en zuiver

Jacqueline - 5 months ago

Puur en zuiver en door het gebruik een goed resultaat

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfecte combinatie

Kaat - 3 years ago

Perfecte combinatie van curcuma en zwarte peper voor de opname. Ik ben fan van de royal green producten al is dit wel iets verminderd sinds men laatst een aantal producten uit het assortiment terug riep door schadelijke stoffen. Dan stel ik me vragen...

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heel goed hulpmiddel

nadine - 3 years ago

Het werkt echt tegen de artrosepijn na een week....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Helpt echt, goede kwaliteit!

e_b1 - 3 years ago

Kurkuma werkt ontstekingsremmernd, en het neemt beter op in combinatie met gember en zwarte peper. Dit product bevat beide. Een aanrader!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Voordeel van Kurkuma zonder de rare smaak

VivienneS - 4 years ago

Kurkuma is heel gezond voor je maar de smaak vind ik zelf niet lekker. Met deze dunne capsules heb je daar geen last van!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Primaa

1999Naomi - 4 years ago

Ik weet nog niet wat het doet voor mij.. geloof dat het goed Is wacht het nog even af

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima!

Belsjke76 - 4 years ago

Fijn in capsules en vaak het 2e potje met 50% korting. Ik hou van de supplementen van Royal Green, deze zijn altijd goed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede resultaten

snoetje - 4 years ago

Ik neem Kurkuma al enkele jaren op voorschrift van de dokter. Deze vind ik zeer goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede kenmerken

Christi - 4 years ago

Nogal duur en komt zelden in reclame, maar ik denk dat het werkt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com