Close

Reviews over: Pukka Three Ginger Bio (20 Theezakjes)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Pukka Three Ginger Bio (20 Theezakjes)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Pukka Three Ginger Bio (20 Theezakjes) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.9 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.9(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Lekker en gemakkelijk

MM77 - 3 years ago

Zocht nieuw merk gemberthee. Dit is een goeie. Ik kocht 3 verschillende en ze zijn alledrie goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Gemberthee, lekker maar had nog intenser gemogen

deTtester - 5 years ago

Lekkere gemberthee, maar voor de smaak "3-dubbel gember" had hij nog intenser gemogen wat mij betreft.

Behulpzaam?

Ben geen thee drinker, maar deze drink ik iedere dag

Inez - 4 months ago

Drink het al een paar jaar, en vind het nog altijd lekkere thee

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

heeeel lekker

Jenn - a year ago

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Heel lekker. Sterk genoeg.

Lise - 2 years ago

Lekkere thee. Duidelijke gembersmaak met hint van kurkuma. Ga het zeker opnieuw kopen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekkere thee

Mady - 2 years ago

Zalige aangename lekkere thee heel zacht van smaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig smaakvol

RunBabyRun - 2 years ago

Mijn 3de soort Pukka thee en een voltreffer. Beste gember tot nu toe en ik heb er al verschillende geproefd.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker en gemakkelijk

MM77 - 3 years ago

Zocht nieuw merk gemberthee. Dit is een goeie. Ik kocht 3 verschillende en ze zijn alledrie goed.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker

Marinka - 4 years ago

Lekker theetje uit de Pukka collectie. Vol van smaak.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldige kenmerken

Claude - 4 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en al mijn familie gelukkig is ervan.

Behulpzaam?

Heerlijke thee met een bite

AnoukKuip - 4 years ago

Ik was op zoek naar thee welke kurkuma bevat, deze smaak bestaat ook uit gember dus de perfecte combi voor mij. De thee geeft een goede 'bite' en is toegankelijk. Aanrader.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gemberthee, lekker maar had nog intenser gemogen

deTtester - 5 years ago

Lekkere gemberthee, maar voor de smaak "3-dubbel gember" had hij nog intenser gemogen wat mij betreft.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com