Close

Reviews over: PE Nutrition Performance Whey Protein Chocolate - 900g

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product PE Nutrition Performance Whey Protein Chocolate - 900g? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. PE Nutrition Performance Whey Protein Chocolate - 900g krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 10 reviews.

Bekijk product
4.3(10)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Aanrader!

Stieven - 9 months ago

Goed product , alle aminozuren mooi oo de verpakking, zeer goede kwaliteit en smaak. Goede prijs kwaliteit . Mijn nieuwe keuze van eiwitpoeders voortaan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Smerig

Chantallllnn - 3 years ago

In de winkel wordt er gezegd dat dit een andere verpakking is van de gewone Precision. Echter, is deze totaal anders en heel smerig. Ik hoop dat die andere weer terugkomt want dit gaat de prullenbak in..

Behulpzaam?

Super voor mij herstel na training

Vintage - 20 days ago

Het geeft voldoende voeding voor herstel na hardlooptraining of training op sportschool

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zoals verwacht

Diederik - 5 months ago

Goed product, zoals verwacht. Prima smaak, zit schepje bij. Wel prijzig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed smaak en textuur.

drskoen - 8 months ago

Goed smaak en textuur. Of het echt werkt weet ik niet maar mijn vrouw zweert erbij.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader!

Stieven - 9 months ago

Goed product , alle aminozuren mooi oo de verpakking, zeer goede kwaliteit en smaak. Goede prijs kwaliteit . Mijn nieuwe keuze van eiwitpoeders voortaan!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Smakelijk! Smaak: chocolade

Kim - 10 months ago

Vorige maand op advies van verkoopster product gekocht (2=1 actie, anders betaal je 60 euro voor een zak van 900 gram). Ik heb heel wat proteïneshakes gedronken maar dit is veruit de beste! Meng het gewoon aan met water (tip: doe er ijsblokjes bij). Poeder lost goed op, geen last van brokken in je shake! ik ben erg tevreden! Een lekkere smakelijke shake!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed product

Carii - a year ago

Zeer tevreden over de smaak, makkelijk om klaar te maken

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed van smaak

Cees Jan - a year ago

Top product ik raad het iedereen aan Zeker voor deze prijs

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede product.

Wesam - 2 years ago

Ik heb deze product in de aanbieding gekocht 1+1 gratis en toen was een goede prijs. Buiten de aanbieding is het wel duur vind ik het.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke smaak

Daisyjackies - 3 years ago

Vind deze oprecht echt lekker smaken. De banaan is helaas niet te kanen.. Choco smaakt echt precies naar chocomelk als je er melk bij doet.

Behulpzaam?

Smerig

Chantallllnn - 3 years ago

In de winkel wordt er gezegd dat dit een andere verpakking is van de gewone Precision. Echter, is deze totaal anders en heel smerig. Ik hoop dat die andere weer terugkomt want dit gaat de prullenbak in..

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com