Close

Reviews over: Physalis Kaneel Olie Bio - 5ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Kaneel Olie Bio - 5ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Kaneel Olie Bio - 5ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.7 op basis van 7 reviews.

Bekijk product
4.7(7)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super olie

Cody444 - 5 years ago

Ruikt heel sterk en doet zn werk...................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Prima

DianeT - 2 years ago

Af en toe een druppeltje kaneel olie in mijn thee. De thee ruikt en smaakt dan heerlijk. Kaneel is cholesterol verlagend, dat is de reden van het gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product

Jeannetteh - a year ago

Ik gebruik dit product nu voor 1week en ben heel tevreden mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

wat een heerlijke geur

loes - 2 years ago

deze gekocht want gebruik hem vaak in combinatie met sinaasappel bij de was of in een diffuser..

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

DianeT - 2 years ago

Af en toe een druppeltje kaneel olie in mijn thee. De thee ruikt en smaakt dan heerlijk. Kaneel is cholesterol verlagend, dat is de reden van het gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geweldig product

JodeLoo - 3 years ago

Druppels zijn gemakkelijk in gebruik en de tip om het in te nemen met lepeltje honing is super.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kaneel allover

FreyaM77 - 4 years ago

Vorige week dit product samen met andere online besteld. Zoals gewoonlijk was de levering snel en correct. Duidelijk kaneel aroma aanwezig, druppelt snel dus voorzichtig zijn in gebruik.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zalige olie

Lucie11 - 4 years ago

Als aroma therapeut werk ik enorm graag met oliën van dit merk en deze olie gebruik ik vaak

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super olie

Cody444 - 5 years ago

Ruikt heel sterk en doet zn werk...................

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com