Close

Reviews over: Physalis Eucalyptus Globulus Olie Bio - 30ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Eucalyptus Globulus Olie Bio - 30ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Eucalyptus Globulus Olie Bio - 30ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
4.5(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel fijn en lekker.

Gijsbertha12 - 2 years ago

Gebruiken wij elke dag, partner 95 en ik 83 jaar. Al heel lang.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

De geur niet sterk genoeg.

Ilona1968 - 2 years ago

Ik vind dezelfde geur van het huismerk heel prettig. Had ik het daar maar bij gehouden: ik vind deze geur minder fijn en minder sterk. Spijt van mijn 2 flesjes.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Ina - 3 months ago

Goede olie en een fijn product ik beveel de oliën van dit merk aan

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Van paar druppels heb je niks aan

Khad - 9 months ago

Moet mega veel druppels in 1 keer doen anders ruik jij het niet.. ruikt wel lekker

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product

Hennie - a year ago

Zuinig in gebruik en erg lekkere geur. Nog lekkerder met andere geur erbij .

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

physalis eucalyptus

Avanasira47 - a year ago

vorige maand gekocht ben et zeer tevreden mee goed advies

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Werkt goed gebruikt het vaak

Frans - a year ago

Ik gebruik het nu al jaren , ik weet anders niet wat ik veder kan gebruik

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

top product

Tanja van Waning Janssen - a year ago

ik koop al jaren de Eucalyptus olie van een A merk omdat die het meeste echte eucalyptus olie bevat, waardoor de geur lang blijft hangen tot mijn blijdschap !

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede geur

Mady - a year ago

Het is een fair product en heeft een uitstekende geurafgifte met weinig druppels.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

eucalyptus olie prima in gebruik

Piet - a year ago

ik gebruik het nu 1 week en heb nog geen nadelige effecten ondervonden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijn product

Justine - a year ago

Ik heb dit product vorige maand gekocht, omdat ik last had van de muggen. Het product heeft veel geholpen om niet door muggen gebeten te worden en het ruikt ook nog eens heel lekker! Ik ben dus heel blij met mijn aankopen.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Top!

Ceci - 2 years ago

Heel tevreden, zeker voor de prijs is het het beste op de markt volgens me.

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com