Close

Reviews over: Physalis Chlorella + Spirulina (500 tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Physalis Chlorella + Spirulina (500 tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Physalis Chlorella + Spirulina (500 tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 26 reviews.

Bekijk product
4.6(26)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product, geeft mij energie

Sannie40 - 4 years ago

Als veganist slik ik deze bij om voldoende vitamine en mineralen binnen te krijgen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Nog geen verschil in energie

Faridty - 4 years ago

Ik slik deze nu 2 weken, maar merk niet echt verschil in energie

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

TOPPRODUKT

Kees - a year ago

Ik gebruiksduur product dagelijks en bevalt uitstekend!!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Topproduct

Addy 2607 - 2 years ago

Gewoon heel erg goed vind het kwalitatief hoogwaardige kwaliteit

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

yes, 2 in 1!

Chocos - 2 years ago

Ben fan van zowel spirulina als chorella. Fijn dat het dit product beide bevat.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

Omacarine - 2 years ago

Ik neem dit al een tijd, en heb alleen maar goede ervaringen. Je lichaam zuivert er mee zonder chemische producten te gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn combinatie produkt

Elizabet - 2 years ago

Het scheelt in het aantal in te nemen tabletten nu spirilina en chlorella gecombineerd zijn. Fijn dat de kwaliteit biologisch is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Blij met dit product! het doet wat het belooft!

Makkie70 - 3 years ago

Goed product!! Werkt zoals t is aangegeven. Blij mee!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lijkt echt te werken

Vien77 - 3 years ago

Lijkt goed te werken, veel energie en voel me gezond. Gebruik de pillen nu 2 mnd

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel effectief, en help de darmen!

O Belcaid - 3 years ago

Ik ben zeer tevreden, helpt de darmen om hun werk goed te doen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima product

ayskant - 4 years ago

Heel erg tevreden. Werk goed en zonder bijwerkingen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed bevonden

Annelies en co - 4 years ago

Heb wel het gevoel dat het een positief effect heeft op mijn vermoeidheid en mijn darmwerking. Dit is wel enkel als ik er 6 per dag inneem en dan vind ik het best prijzig.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com