Close

Reviews over: Petal Fresh Rose & Honeysuckle Conditioner - 475ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Petal Fresh Rose & Honeysuckle Conditioner - 475ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Petal Fresh Rose & Honeysuckle Conditioner - 475ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 21 reviews.

Bekijk product
4.8(21)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Super fijn!

Superfijn - 4 years ago

Al een paar keer gebruikt en lekker zacht en gezond haar nu!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijne conditioner. Wel dik en gaat niet zomaar uit de fles

marcella90 - 3 years ago

Bij eerste gebruik moest ik goed kracht zetten om de fles in te kunnen knijpen. Dit is na een paar wasbeurten al makkelijker. De conditioner is dik en komt er met moeite uit. Bij een halfvolle fles zakt de conditioner naar de bodem. De fles is er niet voor gemaakt om op de kop te zetten dus sta eerste 5 minuten met de fles op de kop te schudden voordat de conditioner naar de opening gezakt is en ik het uit de fles krijg. De conditioner is verder wel fijn voor mijn haar maar door de verpakking ga ik toch op zoek naar een andere conditioner.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijke shampoo

Serena - 7 months ago

Heerlijk shampoo zonder onnodoge toevoegingen, je haar word er enorm zacht van

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tout en légèreté

Sylvie - 9 months ago

Très bon après-shampoing. Odeur très agréable. Je l'adore.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Excellent produit

Anoniem - 2 years ago

Excellent produit, noté excellent par l'application "YUKA". Je confirme leur cotation

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastische heerlijke zachtmakende conditoner

Anouk - 2 years ago

Ik ben er al maanden tevreden mee. Het ruimt heerlijk en maakt je haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne conditioner. Wel dik en gaat niet zomaar uit de fles

marcella90 - 3 years ago

Bij eerste gebruik moest ik goed kracht zetten om de fles in te kunnen knijpen. Dit is na een paar wasbeurten al makkelijker. De conditioner is dik en komt er met moeite uit. Bij een halfvolle fles zakt de conditioner naar de bodem. De fles is er niet voor gemaakt om op de kop te zetten dus sta eerste 5 minuten met de fles op de kop te schudden voordat de conditioner naar de opening gezakt is en ik het uit de fles krijg. De conditioner is verder wel fijn voor mijn haar maar door de verpakking ga ik toch op zoek naar een andere conditioner.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heerlijk zacht

AWS - 3 years ago

Laat mijn haar heerlijk zacht voelen en ruikt heel lekker. Maakt het haar minder pluizig (stijl haar)

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Wat een fantastisch product

Marta1980 - 3 years ago

Ik ben trotst van mijn haar. Mijn dochter houdt van de producten.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product.

Jenniee - 3 years ago

Na flinke haaruitval en beschadeging werd deze conditioner mij aanbevolen door een vriend en ik ben er onwijs tevreden over! Mijn haren voelen zacht en sterk, en het is een heerlijke geur!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goed product, zonder alcohol!Wist u dat:

Schuurkamp - 3 years ago

Alcohol droogt het haar uit waardoor het af breekt! Biologische conditioner laaat het haar glanzen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Top spul

Jamie123 - 3 years ago

Leuke verpakking en product doet wat ie moet doen. Super blij mee

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com