Close

Reviews over: Organic Human Energy Shot Kurkuma - 500ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Organic Human Energy Shot Kurkuma - 500ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Organic Human Energy Shot Kurkuma - 500ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.8 op basis van 13 reviews.

Bekijk product
4.8(13)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Een energiebooster

Tesc - 4 years ago

Ik drink dit al een paar maanden elke dag en het is echt een ware energieshot elke ochtend, goed en gezond begin van de dag. En ook lekker.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Zeer goed product

Jacquesvdvelde76 - 2 years ago

Ik ben vooral zeer tevreden over dat gekochte product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Blij mee!

Petra - 2 months ago

1 × per maand doe ik een kuurtje van 10 dagen. Mijn buik is me daar dankbaar voor. Jammer dat het regelmatig niet op voorraad is.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden

Sien L - a year ago

Heerlijk frisse en gezonde start van de dag. Ik ben eraan verknocht.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect shot

Kim - a year ago

Super lekker en healthy, natuurlijke ingrediënten gewoon top!

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Zeer goed product

Jacquesvdvelde76 - 2 years ago

Ik ben vooral zeer tevreden over dat gekochte product

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik krijg veel energie

Gember shot - 3 years ago

Ben minder vermoeiend , meer energie, beter in mijn vel, erg tevreden, prima die korting

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product

Greatz - 3 years ago

Zeker weten doe ik het (nog) niet, maar het lijkt te werken. Nog even wat langer gebruiken. De smaak is even wennen, maar nu geen 'probleem' meer

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goed product

Magda 1 - 3 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht , en voldoet aan mijn verwachtingen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere smaak

Moske - 3 years ago

Ik heb deze vorige maand gekocht. En ben zeer tevreden

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Geeft elke ochtend een goede shot

Jorgo - 3 years ago

Dagelijks de boost die ik nodig heb en de vitaliteit waarmee je de dag doorkom.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect

Jan12344556 - 3 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en perfect en redelijk snel bezorgd

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com