Close

Reviews over: Nature's Garden Ginkgo Blad, 250mg (100 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Nature's Garden Ginkgo Blad, 250mg (100 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Nature's Garden Ginkgo Blad, 250mg (100 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.1 op basis van 8 reviews.

Bekijk product
4.1(8)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product!

Cranberry - 2 years ago

Gebruik dit product al vele jaren, zeer tevreden!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Neutraal

Anita60 - 4 years ago

Paar weken geleden gekocht maar ik merk nog geen verbetering van mijn geheugen..daar had ik het voor genomen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Nature's graden

Mohammad - a year ago

Hij is best goed. maar ik zie geen verschil Ik wil wanneer kan die wel verschil maken

Behulpzaam?

Fijn product!

Cranberry - 2 years ago

Gebruik dit product al vele jaren, zeer tevreden!!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

snel...goedkoper

Isaac Mizrahi - 3 years ago

i''m not sure how good/pure the product is...but it was a good price and came very quickly...just as advertised...they did their part perfectly...

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een fantastisch product voor een goede prij

Solwal - 3 years ago

Voor een goede prijs een product die heel goed bevalt

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

is goed, dit is wel zo'n geloof het of niet middel

Ommekeer - 4 years ago

ik kan niet goed in mijn geheugen kijken. Maar door alle elektronische agenda's, lijstjes en andere geheugen dingen die vroeger vanzelf gingen hebben we nu uitbesteed aan de elektronica. Daar wordt het geheugen lui van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Neutraal

Anita60 - 4 years ago

Paar weken geleden gekocht maar ik merk nog geen verbetering van mijn geheugen..daar had ik het voor genomen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkzaam product.

Dennis2019 - 5 years ago

Had last van mijn rug door het vele stofzuigen. Ginko biloba gebruikt. Na een paar maanden veel minder last.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Prima

Ronald83 - 5 years ago

Merk persoonlijk nog weinig effect. Maar dit kan natuurlijk even duren

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com