Close

Reviews over: Maya Gold Coconut Syrup Dark - 250ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Maya Gold Coconut Syrup Dark - 250ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Maya Gold Coconut Syrup Dark - 250ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 5.0 op basis van 7 reviews.

Bekijk product
5.0(7)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fantastisch

Sfie - a year ago

Ik dacht: dit wil ik eens proeven. Intussen kocht ik dit al meerdere keren. Lekker op een boterham als ontbijt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fantastisch

Sfie - a year ago

Ik dacht: dit wil ik eens proeven. Intussen kocht ik dit al meerdere keren. Lekker op een boterham als ontbijt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fantastisch

Sfie - a year ago

Ik dacht: dit wil ik eens proeven. Intussen kocht ik dit al meerdere keren. Lekker op een boterham als ontbijt.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Lekker zoet alternatief voor sojasaus

Nadia - 2 years ago

We gebruiken het als alternatief voor sojasaus. Lekker door de bami of op de rijst.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een heerlijk en gezond alternatief!

Iris678 - 4 years ago

Te gebruiken als vervanging van suiker. Kokossiroop is ook heerlijk op je pannenkoek! Ik heb ook andere merken kokossiroop geprobeerd, maar deze kokossiroop van Maya gold is het lekkerst. Via Holland & Barret ben je altijd verzekerd van snelle levering.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel goed product

madhlea - 4 years ago

Ik gebruik deze kokossiroop al jaren: in de pap bij het ontbijt, in koekjes, etc. Het heeft een heel lekkere en krachtige smaak.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekkere kokossiroop

Meike - 4 years ago

Ze is echt lekker in zoete gerechten ipv suiker of honing

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gezond alternatief voor suiker en honing

Imoan - 5 years ago

Deze stroop is perfect te gebruiken voor bv pannenkoeken, maar ook heerlijk in je cappuccino. Het is een heerlijk alternatief voor vegans om geen honing te hoeven gebruiken. Al moet je natuurlijk wel even wennen aan de smaak.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lekker in de yoghurt en op pannenkoek

Wicra - 5 years ago

Fijne siroop met een heerlijke smaak. Makkelijke schenkfles

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com