Close

Reviews over: Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie (50 Capsules)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie (50 Capsules)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Puur Omega 3 Koudwater Visolie (50 Capsules) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.6 op basis van 15 reviews.

Bekijk product
4.6(15)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Goede prijs/kwaliteit

Oswald - 3 years ago

Ik ben tevreden met goede epa/dha verhouding in 1 capsule 1per dag.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Fijne capsule, wel een vissmaak

SAANRAAD - 4 years ago

2 weken geleden gekocht, nog geen resultaat gemerkt. De capsules zorgen wel voor het opvoeren van een vissmaak. Daarom neem ik het voor het slapen gaan, geen last meer van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fantastisch product

Filiz - 8 months ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ik ben zeer tevreden

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Lucovitaal: Puur Omega 3 koudwater visolie:top product!!

Bink2gosert - 10 months ago

Ik gebruik Lucovitaal puur omega 3 koudwater Visolie al lang, tot volle tevredenheid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Een geweldig product

Lidia - a year ago

Ik ben er reuze te Vrede mee 100 procent vis olie beter kan het niet

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Prima viscapsules

Wil - 2 years ago

Behoorlijke grote pillen ,jammer dat deze opvoeren. Gelukkig duurt dit erg lang

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goede visolie, 1 tablet innemen per dag en klaar.

Liezelotte - 2 years ago

Erg tevreden, na de avond maaltijd innemen met goed resultaat. Geen vis nasmaak.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Goed

Wim - 2 years ago

Dit doet deugd tijdens de wintermaanden. Innemen met water.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede prijs/kwaliteit

Oswald - 3 years ago

Ik ben tevreden met goede epa/dha verhouding in 1 capsule 1per dag.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Al jaren gebruikt en uitstekende product!

Holil - 3 years ago

Ik ben altijd tevreden met dit product en gebruik ik in de toekomst ook!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een goed product in 1 capsule

GAM1 - 3 years ago

Ik gebruik dit nu een paar maanden, hiervoor de gewone visolie wat ook goed is. Dit is hoger gedoseerd ben ik voel echt verschil.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijne capsule, wel een vissmaak

SAANRAAD - 4 years ago

2 weken geleden gekocht, nog geen resultaat gemerkt. De capsules zorgen wel voor het opvoeren van een vissmaak. Daarom neem ik het voor het slapen gaan, geen last meer van.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com