Close

Reviews over: Lucovitaal Magnesium 2Go, 400mg - 20 sticks

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal Magnesium 2Go, 400mg - 20 sticks? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal Magnesium 2Go, 400mg - 20 sticks krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 19 reviews.

Bekijk product
4.3(19)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Makkelijk om in te nemen.

Riekske - 2 years ago

Ik neem dit product tegen krampen.Er zitten eveneens vitaminen B en D 3 bij.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Meest kritische review

poeder in de mond

Monique J72 - 4 years ago

Ik was blijer met de poeder die je kon oplossen. Nu heb ik heel veel poeder in de mond wat een bijna niet door te slokken is.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Very satisfied

Elisabetta - a year ago

Very satisfied with the product , easy format, good for people with difficulties to swallow pills.

Behulpzaam?

Helpt voor mijn gevoel echt

Anoniem - a year ago

Ik neem het elke avond n heb er wel een goed gevoel bij

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Ik vond het erg vervelend om in te nemen.

Lita - a year ago

Deze maand gekocht en dacht dat ik het makkelijker kon innemen omdat het poeder was. Maar het was een rare smaak en nare vorm om in te nemen

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Makkelijk om in te nemen.

Riekske - 2 years ago

Ik neem dit product tegen krampen.Er zitten eveneens vitaminen B en D 3 bij.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

valt tegen

Arik - 2 years ago

-er zit geen smaak aan, vergeleken met de sachets -ook na het flink roeren, blijft er witachtige poeder over

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

goed produkt

jean vandamme - 2 years ago

heb dit vorige maand gekocht en zeer tevreden mee.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gedoseerd en makkelijk mee te nemen.

Maukealt - 2 years ago

Ik vind het een uitkomst dat je het per cachet kan meenemen in je tandtas

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Makkelijk om te nemen!

Debra - 3 years ago

Magnesium is important and the to-go sticks are super easy to take and taste good! No need for water or swallowing big tablets!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

ik ken betere producten in het zelfde genre

dove - 3 years ago

De smaak is erg sterk, te sterkk om prettig te zijn om in te nemen

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Praktisch en lekker

Sara93 - 3 years ago

Ik gebruik deze sticks al bijna een jaar. Ik vind ze lekkerder dan bruistabletten van een ander merk. Én praktisch! Neem ze makkelijk mee voor onderweg.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com