Close

Reviews over: Lucovitaal 100% Zechstein Magnesium Spierolie - 200ml

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Lucovitaal 100% Zechstein Magnesium Spierolie - 200ml? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Lucovitaal 100% Zechstein Magnesium Spierolie - 200ml krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 3.8 op basis van 37 reviews.

Bekijk product
3.8(37)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Geweldig spul

sandra1964 - 4 years ago

Ik gebruik dit, met name onder de voeten na ik massage heb gegeven. 1 keer sprayen onder de voeten even inmasseren, en trekt gelijk in, wordt gelijk opgenomen door het lichaam.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Helpt niet echt

Diouani - 4 years ago

Helpt niet echt voor hetgene waarvoor ik deze heb gekocht!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Tevreden

Patricia - a month ago

Ik gebruik deze olie al een jaar, ik ben zeer tevreden is ook licht pijnstillend bij artrose.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

perfext

badolie - a year ago

ik heb dit producht gekocht en ben zeer tevreden..

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Makkelijke en goede spray

Oem Walied - a year ago

Makkelijk aan te brengen. Werkt goed en trekt goed in de huid en spieren

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Vette troep!

Joop - a year ago

Wat een onprettig product! Ik smeerde het voor het slapen gaan onder mijn voetzolen maar in plaats dat ik er rustig van werd wilde ik het zo snel mogelijk van mijn voeten wassen. Je voetzolen voelen vies, stroef en plakkerig. Misschien dat het op andere delen van je lichaam beter aanvoelt maar dat heb ik niet meer geprobeerd. Ik vind het niks. Bah!

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Fijn product . Gebruik ik het niet so lang, maar so ver heb ik baat bij

Siobhan - a year ago

Iemand heeft dit product aanbevolen .Dus ik ben heel blij mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Werkt na verwachting.

Oma vera - a year ago

Gebruik dit nu drie weken,en ben tevreden over de werking. Alleen niet gebruiksvriendelijk.fles lekt bij gebruik.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Fijne manier om magnesium in te nemen

Patricia - a year ago

Heb aanzienlijke verbetering gezien in mijn vermoeidheid. Duurt even voor het intrekt en daarna blijft er wel een laagje op de huid.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super

Gönül - a year ago

Süper echt tevreden ik zau adviseren voor andere mensen ik gebruik met masaji

Ja, ik raad dit product aan.

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Behulpzaam?

goed

salober - 2 years ago

vorige maand gekocht is wel goed maar niet zo goed als bio johannesoil

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Gebruik het al maanden, werkt Fantastisch!

Erik - 2 years ago

Goede MagnesiumSpray, werkt goed onder de oksels na het douchen!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com