Close

Reviews over: Koppenhol Boodschap Van De Engelen Kaarten

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Koppenhol Boodschap Van De Engelen Kaarten? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Koppenhol Boodschap Van De Engelen Kaarten krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.4 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.4(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel mooi, fijn product

SophieAnne - 4 years ago

Prachtige engelkaarten met een aansprekende, heldere boodschap. Mooie afbeeldingen. Gebruik ze dagelijks; ben er blij mee!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Geen aantrekkingskracht

Kay - a year ago

De beelden spreken mij niet aan De tekeningen zijn flets

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Oke

Nachtvlinder - 3 months ago

Voordelige aanbieding dus snel geregeld . Helaas was er maar 1 voorradig

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader

Van engel - 8 months ago

Makkelijk Duidelijk en fijn in gebruik . Een echte aanrader

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

geen klachten

clara - a year ago

hele fijne kaarten, ik trok deze vaak online en ben zo fijn om ze nu zelf in huis te hebben. ook fijn om het boekje nu erbij te hebben met de extra uitleg van de kaarten.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Geen aantrekkingskracht

Kay - a year ago

De beelden spreken mij niet aan De tekeningen zijn flets

Nee, ik raad dit product niet aan.

Behulpzaam?

Leuke kaartjes

Rvnu - 2 years ago

Zeer leuke kaarten! Het enige jammere is dat ze niet meer glossy zijn zoals vroeger... Dit zorgt ervoor dat werken met deze kaarten toch onaangenamer is geworden, want ze 'plakken' meer aan elkaar. Dit verandert natuurlijk niets aan de inhoud.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Engelen Kaarten

Rene - 2 years ago

Makkelijk toe te passen deze kaarten, goed beschreven.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Motiverende kaarten

Dave29 - 3 years ago

Deze kaarten motiveren mij om stappen te nemen die ik anders (vaak) niet zou nemen .

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Erg leuke kaarten!

KRISTA VALK - 4 years ago

Snelle levering en mooi pak met kaarten. Deze kon ik direct gebruiken.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed product!

Juultja - 4 years ago

Ik heb dit laatst gekocht en ben zeer tevreden! Super!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Echt geweldig product!

NANSKIE - 4 years ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ik speel het iedere dag. ik ben heel blij met mijn aankoop het was ook de goedkoopste die ik kan vinden van alle websites.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com