Close

Reviews over: Holland & Barrett Vitamine B100 Complex (100 Tabletten)

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Vitamine B100 Complex (100 Tabletten)? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Vitamine B100 Complex (100 Tabletten) krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 14 reviews.

Bekijk product
4.5(14)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Fijn product met juiste vit B's in het complex

Star72 - 4 years ago

Ivm burnout (uitgeputte bijnieren) zocht ik is een vit B complex met de juiste vit B's erin (3,5 en 6) Deze voldoet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Kost me enorme moeite om door te slikken

Mamalief83 - 4 years ago

Vanwege de grote pil is het alles behalve prettig zelfs als ik ze maal is het niet prettig door de sterke geur en smaak ervan

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Holland & Barrett Vitamine 100 Complex

Louise - a year ago

Ik gebruik dit iedere dag en ben er zeer tevreden over.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Wat een fantastisch product!

Jeroen - a year ago

Ik heb dit vorige maand gekocht en ben er zo tevreden mee

Behulpzaam?

Hoog gedoseerde B vitam8nencomplex

Ophelia - 3 years ago

Tevreden mee, meer energie, wel vrij grote tablet maar dat ben ik gewend.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Werkt tegen muggen ed

Wendy - 3 years ago

Gebruik dit B100 alleen 's zomers tegen de muggen ed, ze vinden mij echt "minder lekker" met dit in mijn bloed!

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

zeer goed

Daniel09 - 3 years ago

werkt al jaren ondersteunend, in combinatie met vitamine c 100mg

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Zeer tevreden met alle producten, die ik tot nu to

Camille58 - 3 years ago

Goede kwaliteit, word netjes geleverd, maar beetje opdringerig met beordellingen,was niet van plan een heel verhaal van maken.....

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goed en betrouwbaar

HaJe - 4 years ago

Ik heb besteld en gebruik gemaakt van de aanbieding "1 + 1 extra

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product met juiste vit B's in het complex

Star72 - 4 years ago

Ivm burnout (uitgeputte bijnieren) zocht ik is een vit B complex met de juiste vit B's erin (3,5 en 6) Deze voldoet

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Fijn product voor een goede prijs!

Mirimam - 4 years ago

We slikken deze vitamine nu al 2 jaar naar volle tevredenheid

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Kwaliteit

Anoniem2121999 - 4 years ago

Ik ben tevreden met de kwaliteit en de bezorging. !

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com