Close

Reviews over: Holland & Barrett Kersenpitkussen Vierkant - 27cm x 27cm

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Kersenpitkussen Vierkant - 27cm x 27cm? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Kersenpitkussen Vierkant - 27cm x 27cm krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.5 op basis van 32 reviews.

Bekijk product
4.5(32)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Mooi product voor zeer mooie prijs.

Roelie - 5 months ago

De zakken aangeschaft, twee voor de prijs van één. Echt goede prijs kwaliteit verhouding. Normaliter kocht ik altijd de hittepit zakken, maar deze is net zo goed en goedkoper.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Stinkt

Jvo - 2 months ago

Stinkt helaas nogal dus daarom helaas moeten wegdoen

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mooi produkt

Marianne - 16 days ago

Ik heb het verleden maand gekocht en helemaal happy mee.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

super snelle levering

eva - 2 months ago

Alles verlpen naar wens. Ziet er super uit en werkt goed

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Een fijn warmte kussen

Natas - 2 months ago

Een hele fijne warmte kussen , ik heb de vierkante en vind deze ideaal, twee minuten in de magnetron en hij is lekker warm.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Stinkt

Jvo - 2 months ago

Stinkt helaas nogal dus daarom helaas moeten wegdoen

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Perfect !

Glennieboy - 3 months ago

Ze verwarmen het vrouwtje heel goed 😊 . Want ze had altijd koud.

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Mijn moeder is er heel blij mee

Mijn moeder - 3 months ago

1 Lekker warm voor haar rug en de 2e lekker voor haar voeten

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Teleurstellend

Léonie Groningen - 3 months ago

Helaas terug gebracht, voldeed niet aan de wens. Koelde erg snel af en werd ook niet goed warm. Heb nog een kussen met zaden dat veel beter bevalt

Nee, ik raad dit product niet aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aan te bevelen

Anny - 3 months ago

Snelle levering perfecte artikelen stemmen overeen met de bestelde artikelen op de site

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super goede koop

Catje - 3 months ago

Super product ben er heel blij mee en gebruik het dagelijks .

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Aanrader

Dijkstra 123 - 3 months ago

Doet wat het moet doen .Snel en lekker warm.aanrader

Ja, ik raad dit product aan.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com