Close

Reviews over: Holland & Barrett Hyaluronzuur - 30 capsules

Ben je op zoek naar echte ervaringen met het product Holland & Barrett Hyaluronzuur - 30 capsules? Op deze pagina lees je alle reviews van onze klanten. Bekijk de beste review, de meest kritische review, doorzoek onze reviews of filter en sorteer de beoordelingen van onze klanten om zo de juiste keuze te maken. Holland & Barrett Hyaluronzuur - 30 capsules krijgt van onze klanten een gemiddelde beoordeling van 4.3 op basis van 18 reviews.

Bekijk product
4.3(18)

Overzicht van scores

De onderstaande reviews zijn subjectief van aard en geven de mening weer van de klant die het product heeft gekocht. Reviews met beledigende teksten, verboden medische claims en niet-toegelaten gezondheidsclaims worden niet gepubliceerd op de website, Holland & Barrett houdt hier dagelijks toezicht op. Raadpleeg altijd jouw arts bij gezondheidsproblemen of met vragen over bijvoorbeeld de geschiktheid van het product.

Populairste positieve review

Heel fijn product, aanrader!

Maarten B - 3 years ago

Gebruik het al een tijd en merk dat het m'n huid verstevigd en meer volume geeft na enkele keren innemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Meest kritische review

Veel te lage dosering

AdrianaG - 4 years ago

Resultaten kun je pas verwachten bij minimale inname van 120 mg dagelijks. Dat betekent dat je minimaal 6 capsules moet innemen. Wordt het alsnog een hele dure aangelegenheid H & B !!

Behulpzaam?

product v zeer hoge kwaliteit

fred - 9 months ago

Ik ben zeer tevreden mee and denk aan weer te kopen

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Holland &Barrett

Narkis - 10 months ago

Heel goed producten, verindlijk medewerkers. Ik ben heel tevreden.

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

goed spul

ann - a year ago

ik ben er heel blij mee , gebruik het al jaren, goede prijs

Ja, ik raad dit product aan.

Behulpzaam?

Super produit

Alain - 2 years ago

Excellent rapport qualité-prix - Service rapide et excellent

Gratis getest via ons testpanel voor klanten

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Ik weet niet of het werkt

Aline - 2 years ago

Ik koop het al 8 jaar maar of het werkt is onbekend.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Produkten beter leren kennen

De Pauw Viviane - 2 years ago

Bestaat er geen katalogus waar je kan in terug vinden welke produkten geschikt,zijn voor bepaalde behandelingen,

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Super intéressant

Keoma - 2 years ago

J'aime bien tout les produits que j'ai acheté à bientôt ds le magasin

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Heel fijn product, aanrader!

Maarten B - 3 years ago

Gebruik het al een tijd en merk dat het m'n huid verstevigd en meer volume geeft na enkele keren innemen.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Goede kenmerken

Yana - 3 years ago

Ik neem het nog niet lang genoeg om een beoordeling te geven. Capsules zijn niet te groot en dus makkelijk door te slikken. Snelle bezorging.

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Professional advies en begeleiding

GulH - 3 years ago

Collegeen en Hyaluronzuur, dr. Organic Collegeen cream, thea tree gezicht was

Geverifieerde koper

Behulpzaam?

Bestsellers in deze categorie

  • IDeal
  • MasterCard
  • Visa
  • AmericanExpress
  • PayPal
  • Riverty
  • Instagram
  • Facebook
© 2023 Holland & Barrett N.V.
+31 20 8885031 | klantenservice@hollandandbarrett.com